ELEKTRITÖÖDE ETTEVÕTE AIA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 2631 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 29 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga komme

ELEKTRITÖÖDE ETTEVÕTE AIA OÜ hetkeolukord

Juba 2631 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 29 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Elektritööde Ettevõte Aia alustas tegevust 1993.aastal.

2017.aastal toimus AS Elektritööde Ettevõte AIA ümberkujundamine aktsiaseltsist osaühinguks.

Uueks ärinimeks on OÜ ELEKTRITÖÖDE ETTEVÕTE AIA.

Ettevõtte tegevuseks on elektritööd, tuleohutuse projekteerimine, ehitamine ja hooldamine.

2021 .a lõpul vahetusid omanikud ja tööle asus uus juhatus.

2022.majandusaastal toimus käibes oluline tõus, müügitulu suurenes 122,9% eelmise aastaga võrreldes.

Hoonete ehitushangetel on väga tugev hinnakonkurents ja pakkumiste tegemine ning projekti alustamise vahel on ajaliselt väga pikk aeg.

Tulenevalt COVID-19 ja sõjategevuse mõjudest kallinesid oluliselt materjalide hinnad, elekter ning kütus. Keeruliste aegade tulemusena avaldas tulemile olulist mõju 2020 aastal tehtud hinnapakkumised objektidele, mille tegelik ehitus toimus 2022 aastal, mistõttu kujunes tegevustulemuseks kahjum. Selle tulemusena muutus ettevõtte netovara negatiivseks ja ei vasta Äriseadustiku nõuetele. Omanikud loodavad 2023 aastal viia tegevuse kasumlikuks kuna on käsil suured projektid ja pakkumised tehtud vastavalt turuhindadele.

Vajadusel teeva omaniku sissemakseid netovara taastamiseks.

Töötajatele maksti töötasu kokku 224 006 €, juhatuse liikmele juhatuse liikmetasu ei ole makstud. Töötajate arv kahekordistus 2022 aastal ja keskmine tasu kuus suurenes 9,1%.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.