AAMANN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1343 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 13 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga komme

AAMANN OÜ hetkeolukord

Juba 1343 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 13 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Aamann OÜ moodustati 21.05.1997.

2022. aastal moodustas Aamann OÜ müügitulu 158 392 eurot.

Ettevõttes oli aruandeaastal keskmine töötajate arv 2, tööjõukulud olid kokku 22 275 eurot.

Järgmisel, 2022. majandusaastal jätkab Aamann OÜ tegevust samadel tegevusaladel.

Majandusaasta aruande koostamise kuupäeval on majanduskeskkond pidevas muutumises Eestis kui ka kogu maailmas.

Aruande koostamise päeval ei oska ettevõte ette näha, millised mõjutused võivad lähiajal mõjutada ettevõtte käivet.

Aamann OÜ tegutseb põhiliselt kolmes üksteist toetavas valdkonnas.

Kinnisvara rent ja haldus.

Rendime välja ja haldame meile kuuluvat lasteaeda (maja ja kinnistu) Haabneemes, haldame ka seoses lastaia laienemisega renditud maja ja mänguväljakut. Pikaajalised lepingud ja tasutud pangalaen annavad võimaluse planeerida uusi investeeringuid. Lisaks rentimisele pakume ökolasteaiale vajadusel ka toitlustusteenust.

Autohooldus.

Oleme täiendanud võidusõiduautode hoolduseks ja ehitamiseks (tuunimiseks) vajalikku tehniliste seadmete parki. Lisaks spetsiifilisi oskusi nõudvatele tööde teostamisele tegeleme ka spetsiaalvaruosade tarnimisega, erilahendust vajavate tellimuste teostamisega.

Tervisedenduskeskus Harmoonikum.

Ehitasime tervisedenduskeskusele teise korruse, et mahutada kõiki meie tervist edendavaid tegevusi – toitumis- ja liikumisnõustamine, stressiteraapia, ökoiluteenused, tervisevõimlemine, seminariruum, toitlustusteenus, ürituste korraldamine, koolitused, mahekosmeetikakool.

Öko-spa osana ehitasime 2017 aastal valmis õllespaa, esimese omataolise Eestis, Põhjamaades ja Baltikumis. Oleme teaduslikult välja töötanud selle tervist edendava toimimise (sauna ja vannide temperatuurid, sauna niiskusrežiim ja leili keemiline koostis, vannivee koostisained).

Lisaks teeme koostööd Raasiku Õlletehasega ning pakume WHO poolt soovitatud kogustes elusat õlut.

Teeme endiselt tervisekoolitusi (kosmeetika, toit, heaolu) erinevatele ettevõtetele ja organisatsioonidele ettetellimisel.

Öko-spaas pakume pärimusmeditsiiniteenused – kaaniteraapia, meeteraapia, müofastsiaalse massaaži, saunateraapiat.

Plaanime sügisest avada gerontoloogiakabineti, et aidata elanikel säilitada tervist kõrgema vanuseni. Oleme avamas ka hiina meditsiini kabinetti.

Oleme meie poolt renditud Karjakastelli kompleksi ümber kujundanud tervisedenduskeskuseks, mis pakub täiuslikku tervise ja rekreatsiooniteenust. Aasta lõpuks ehitame valmis ka ööbimisvõimalusega tervisepakette, mis sisaldab nii tervise- kui toitumisnõustamist, erimenüüd, pärimusmeditsiiniteenuseid, massaaže ja ökoiluteenuseid, liikumis- ja võimlemisnõustamist ning praktilisi individuaaltreeninguid.

Hoovi oleme peale katuse ehitustegevuse lõppemist muutmas harmoonia aiaks, kus peale kanade on ka paabulinnud, ürdiaed, tarbeaed meie kohviku tarbeks, suveterrass kohviku klientidele ja seminaril osalejatele. Lisame teavitustahvleid Eesti kultuuripärandi teemadel - pühad puud, kultuskivid ja mütoloogia.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Pärimusretked

Pärimusretk pühasse hiide Kui loodus on püha, on inimesel lootust maakeral põsima jääda. Meie esivanemad tajusid sidet loodusega, muuutes nii püsimajäämise võim
harmoonikum.ee

Egeri majutus

Maalähedase elu otsingutel leidsime armsa küla Szomolyas (häälda: SOMOJE) Egeri lähistel, kus elu liigub veel loomulikus rütmis - aedades kasvavad köögililjad,
harmoonikum.ee

Uudisekünnis

Siit saate lugeda tervise ja maailma asjade khta teaduspõhiseid uudisnuppe, immunsed peavoolumeedia kallutatuse ja maailmahävituslikele sundmõtete suhtes. Moodn
harmoonikum.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.