AB MEDICAL GROUP EESTI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 4452 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 186 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja komme

AB MEDICAL GROUP EESTI OÜ hetkeolukord

Juba 4452 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 186 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Ettevõtte lühitutvustus, põhiväärtused ja eesmärgid

AB Medical Group Eesti OÜ on 1997 aastal asutatud Eesti kapitalil põhinev meditsiinitehnika firma, mille peamiseks tegevusvaldkonnaks on meditsiinitehniliste seadmete, - kulumaterjalide ning meditsiiniapartuuri varuosade müük. Lisaks tegeleb ettevõte ka optikakaupade müügiga.

Aastatepikkune kogemus, kohusetundlik personal, valmistajatehastes koolitatud tootejuhid ning paindlikkus ja kõrge kvaliteet klientide teenindamisel on aidanud ettevõttel kindlustada oma positsiooni Eesti meditsiinitehnika turul. Hoolikas ja süsteemne koostöö haiglatega on muutnud firma AB Medical Group Eesti OÜ üheks juhtivaks meditsiinitehnikat tarnivaks ettevõtteks Eestis. Heade majandustulemuste saavutamist toetab meditsiiniseadmete hoolduse ja – remondi teostamiseks loodud AB Medical Teenindus OÜ, mis võimaldab klientidele pakkuda kompleksteenust alates seadme soetamisest kuni selle garantiijärgse hoolduseni.

Ettevõtte igapäevaseid tegevusi toetab olemasolev kvaliteedijuhtimissüsteem, mis on sertifitseeritud vastavalt standardile ISO 9001:2015.

Ettevõttel on kehtivad esindusõiguse lepingud välistarnijatega, mille järgi peab AB Medical Group Eesti OÜ aluseks võtma oma majandustegevuses korruptsioonireeglistiku FCPA ( Foreign Corrupt Practices Act) , käituma vastavalt ning regulaarselt läbi viima vastavasisulisi koolitusi oma töötajatele. Ettevõtte majandustegevust on korduvalt auditeeritud välistarnijate poolt palgatud audiitorite poolt, kontrollimaks majandustegevuse vastavust ette antud käitumiskoodeksile ning korruptsioonireeglistikule. Ettevõte on auditid edukalt läbinud.

Viimane audit läbiti edukalt 2020.aastal.

Ülevaade olulistest sündmustest majandusaastal

Olulisemaks saavutuseks aruandeaastal peame ettevõtte positsiooni säilitamist Eesti meditsiinitehnika müügi turul, mis muutub aastatega üha konkurentsitihedamaks. Seoses pingelise eelarvega tervishoiu valdkonnas tunneme järjest suuremat survet kaupade hankimise-, hinna-ja kvaliteedinõuetele, tegevus on muutunud järjest rohkem inim- ja tehniliselt ressursimahukamaks.

Ettevõtte kliendistruuktuur on jäänud peaasjalikult samaks, kus suurimateks klientideks on endiselt piirkondlikud haiglad milledele järgnevad keskhaiglad. Samuti on ettevõtte koostööpartneriteks apteegid üle Eesti, kes varustavad eraisikuid peamiselt diabeedi raviks mõeldud meditsiiniliste abivahenditega.

Võrreldes eelnevate aastatega on Covid-19 mõju ettevõtte käibele olnud väiksem. Haiglate varud ja ostud selles vallas on olnud stabiilsemad ja suuremate kõikumisteta. Küll aga on Covid-19 mõjud endiselt tunda ettevõtte kauba-ja tarneahelates, kaupade saadavus on muutunud raskemaks ja prognoosimatuks. Samas eelnevatel aastatel alanud suurprojektid on antud majandusaastal jõudnud lõpusirgele, mis loodetavasti saavad edukalt lõpetatud jooksval majandusaastal. Suurprojektidest suurema osa moodustab meie osalus alltöövõtjana SA Tartu Ülikooli

Kliinikumi Maarjamõisa meditsiinilinnaku 3. etapi ehitusel laekonsoolide tarnimisel ja paigaldamisel. Lisaks lõpeb ka projekt Tartu Ülikooli

Kliinikumi operatsioonivalgustite ja lisaseadmete müügi ning paigaldamisega.

Antud majandusaastal jätkas ettevõte tähelepanu pööramist IT lahendustele. Suur tähelepanu on andmekaitsel ja küberturvalisuse loomisel nii riistvaras kui ka töötajate koolitamisel. Kooskõlastame jätkuvalt oma tegevusi IT auditis välja toodud põhimõtetele. Kindlasti peab ettevõte kaasa minema teenuse kvaliteedi säilitamiseks IT tehnoloogilise arenguga.

Seoses järjest enam tähelepanu saanud piiratud ressursside kasutamisega maailmas, hoiab ettevõte hoolikalt kontrolli all oma kulusid ja efektiivsust energia kasutamisel ning jälgib samuti ressursside kasutamist kauba pakendamisel ja lisapakendite ringlusse saatmisel.

Olulisi uurmis-ja arendustegevuseprojekte ning nendega seotud väljaminekuid AB Medical Group Eesti OÜ eelneval majandusaastal ei teinud ja ka järgnevatel aastatel ei plaani teha.

AB Medical Group Eesti OÜ äritegevus ei ole märkimisväärselt mõjutatud tsüklilisusest ja hooajalisusest. Olulisi keskkonna mõjusid tegevusega ei kaasne. Covid-19 ei mõjutanud ettevõtte tegevust negatiivselt.

Seoses sõjaga Ukrainas oleme analüüsinud sellest tulenevat mõju ettevõtte majandustegevusele ja leidnud, et see ei avalda hetkel olulist mõju meie finantsnäitajatele, kuna meil puuduvad otsesed ärisidemed ettevõtetega või nende majandustegevusega Ukrainas nii tarnijate kui ka klientide poolt vaadatuna. Oleme seda mõju arvesse võtnud raamatupidamise aastaaruande ja tegevusaruande koostamisel.

Ülevaade majandustulemustest 2022. aastal moodustas ettevõtte müügitulu 11,5 miljonit eurot, tõustes eelmise aastaga võrreldes 15,9%.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Oluline! Tarkvara CareLink™ Personal korraline hooldus 06. aprillil 2024

Hea Klient! Anname teada, et laupäeval 06.04.2024 on Carelink süsteemi hooldustööd kella 18-24.00 kohaliku aja järgi. Carelink Personal süsteem ja sellega seotu
abmedical.ee

Aastalõpu tellimused ja tarne

Tellimuste töötlemine ja kättetoimetamine pühade ajal  Kas sul on aasta lõpuni diabeeditarvikute varu olemas – testiribad, insuliininõelad, sensorid, insuliinip
abmedical.ee

Tule osale diabeedipäeval!

Pane 18. november kalendrisse kirja! Ülemaailmne diabeedipäev on tulekul! Tule 18. novembril kell 12.00 Tallinnas Kadrioru parki ja kõnni koos meiega heategevus
abmedical.ee

CareSens N testiribadele sooduspakkumine 3=4

Tuleb jälle CareSens N testiribadele sooduspakkumine 3=4  kuni 31. november. 2023.a. Nimelt saate 3 testiribade karbi ostmisel kaasa veel ühe karbi ja seda täie
abmedical.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.