TAMULT AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 3951 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 46 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,2 punktiga ja kommen

TAMULT AS hetkeolukord

Juba 3951 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 46 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,2 punktiga ja kommenteeritud 9 korda.

Tegevusaruanne 2022

1997. aastal asutatud Tamult AS-i tegevusvaldkonnaks on tööstuslik soojusenergeetika. Ettevõtte põhitegevus hõlmab endas tööstuslike katlamajade ning soojuse ja elektri koostootmisjaamade tehnoloogia projekteerimist, valmistamist, paigaldust ning hooldust. Samuti energeetika valdkonna insenertehniliste ja automaatikaalaste seadmete müüki, montaažtööde ning remontööde teostamist. Lisaks arendatakse tööstustele, eelkõige puidutööstustele, kettkraap- ja spiraalkonveiereid tahkete materjalide (biokütused, tuhk, puidu- ja metsatööstusjäätmed jne) käitamiseks.

2022. aasta müügitulu kokku oli 1 390 tuhat eurot (2021: 220 tuhat eurot). Tamult AS enamusosanikuks sai 2021.

aastal Rapla Metall OÜ. Rapla Metall OÜ on spetsialiseerinud taastuvenergeetika tehnoloogia tootmisele. Rapla Metall

OÜ paigaldusmeeskond liitus aastatel 2021 teisel ja 2022 esimesel poolaastal Tamult AS meeskonnaga. Moodustati tugeva oskusteabe ja kogemustega juhtiv ja montaažtööde meeskond. Võeti töösse uusi projekte nii Eestis kui Rootsis.

Nõudlus tehnoloogia ja montaažtööde vastu oli suur.

2022. aastal omandas Tamult AS ainuosaluse ettevõttes Kolmtex OÜ kes tegeles samas valdkonnas eelkõige Eesti turul. Ettevõtete vaheline koostöö loob lisaväärtust mõlemale poolele.

2023. aastal keskendutakse taastuvenergeetika tehnoloogia arendamisele ja paigaldamisele. Lepingud on sõlmitud suuremahuliste projektide osas nii Eestis kui ka teistes Euroopa Liidu riikides. 2023. a märtsikuu seisuga on ettevõttes 12 töötajat, kelle seas ka oma ala tugevad spetsialistid. 2023. aasta eesmärgiks on ettevõtte kasv, areng ning kasu sünergiast Kolmtex OÜ ja Rapla Metall OÜ tootmisvõimaluste ning Tamult AS oskusteabe ja montaažtööde kogemustest.

Tamult AS tegevusalad: 1. Katlamajade ja soojuse-elektri koostootmisjaamade rajamine

Lähtuvalt kliendi vajadustest pakub Tamult AS insenertehnilist „võtmed kätte“ lahendust. Projektid hõlmavad kõike alustades kütuse vastuvõtmisest ja hoiustamisest ning lõpetades põlemisel tekkiva tuha käitlemise ja suitsugaaside puhastamisega.

2. Suitsugaaside puhastus- ja kondensatsiooniseadmed

Energeetika tulevikusuunana on järjest suurem fookus jääksoojuse kasutamisel lahkuvatest suitsugaasidest. Tamult

AS arendab tehnoloogilisi seadmeid jääksoojuse efektiivseks kasutamiseks ja suitsugaaside puhastamiseks tahketest lendosakestest. Suitsugaaside puhastamiseks kasutatakse multitsükloneid, elektri- ja kottfiltreid. Jääksoojuse efektiivseks kasutamiseks sobivad suitsugaaside kondensaatorid ja pesurid, millega tõstetakse katlamajade efektiivsust ja kasutegurit.

3. Tahkete biokütuste katlad ja restkolded

Täisautomaatsete tänapäevastele normidele vastavate restpõletus kollete ja katelde arendamine ja paigaldus soojuse ja elektri tootmiseks. Pakutakse lahendusi biokütuste (hakkepuit, puidujäätmed, turvas, olmejäätmed, prügi jne) põletamiseks kuuma vee, auru ning termaalõli kateldega, mille võimsus on 1 MW kuni 20 MW.

4. Spiraal ja kett-kraapkonveierid

Spetsialiseerutud on erinevate materjalide transpordiks kasutatavate kraap- ja spiraalkonveierite arendamisele.

5. Biokütuste mehhaniseeritud laod

Tamult pakub pikaajalisel kogemusel põhinevat biokütuste kraaplao tehnoloogiat, mis on äärmiselt töökindel ning

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Rapla Metall ja Tamult ühendavad jõud, andes sellega soojusenergeetika tippfirmale uue hoo

Bioküttelahendusi pakkuva ASi Tamult uueks omanikuks sai ettevõtte kauaaegne koostööpartner OÜ Rapla Metall.
tamult.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.