TBB PANK AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Eesti Pangaliit tahab pankade avansilise tulumaksu korda muuta selliselt, et Eesti kapitalil põhinevad väikepangad saaksid teenida aastas 5 miljonit eurot kasum

TALLINNA ÄRIPANGA AS saaks Pangaliidu uutest ideedest hoogu juurde

Eesti Pangaliit tahab pankade avansilise tulumaksu korda muuta selliselt, et Eesti kapitalil põhinevad väikepangad saaksid teenida aastas 5 miljonit eurot kasumit, millelt ei peaks maksma avansilist tulumaksu, kirjutab Postimees. Kui palju meil aga taolisi panku on? Pisemat sorti krediidiasutusi on Eestis päris palju. Pangaliitu kuulub 12 äriühingut, finantsasutusena on ennast arvele võtnud aga kokku 28 organisatsiooni ja sestap vaatame, kuidas neil läheb. TALLINNA ÄRIPANGA AS on üks neist, kes taolisest muudatusest võidaks. See kuulub Andrei Žukovile, kes on Finantsinspektsiooniga piike murdnud, toetanud Keskerakonda ja Sotsiaaldemokraate ning ajanud Raplas piimaäri. Sestap võib temale kuuluvat panka nimetada ka kohalikul kapitalil põhinevaks. 22 aastat tagasi asutasid TALLINNA ÄRIPANGA AS-i Nadežda Ananjeva, Sergei Semjonov, Valeri Haritonov ja Tatjana Levitskaja. Mullu jäi pank 8,5 miljoni euro suuruse käibe juures 1,7 miljoni euroga kasumisse. Tegemist on ka püüdliku palga- ja maksumaksjaga. Eelmise aasta jooksul oli riigikassal TALLINNA ÄRIPANGA AS-ist rõõmu 0,9 miljoni euro eest. Selle aasta II kvartalis on aktsiaseltsi 74 töötaja eest tööjõumaksudena välja käidud 238 313 eurot, see tähendab, et keskmine palk pangas oli Eesti keskmisest 46 protsenti kõrgem. TALLINNA ÄRIPANGA AS-i varad ja finantsid 2017. aastal:
  • Ühe töötaja tootlikkus: 146 870 eurot
  • Töötajate arv suurenes 1 töötaja võrra
  • Käive tõusis: 29 protsenti
TALLINNA ÄRIPANGA AS juhatuse liige Igor Novikov alustas äritegevusega juba 19 aastat tagasi, olles tol ajal 25-aastane. Kokku on ta aastate jooksul juhtinud 5 ettevõtet, täna on ta 1 ettevõtte juhatuses. Igor Novikov on tegutsenud või tegutseb valdkondades:
  • Krediidiasutused (pangad)
  • Kapitalirent
  • Enda kinnisvara ost ja müük
  • Enda või renditud kinnisvara üürileandmine ja käitus
  • Finantsnõustamine
Igor Novikov juhitud endistest ettevõtetest, on täna kõige edukam TBB LIISINGU AS. Seda ettevõtet juhib 1 juhatuse liige, kes annab tööd 12-le inimesele ja teeb käivet 2,18 miljonit (2018 a.prognoos). Igor oli selles ettevõtes juhatuse liige 16 aastat tagasi, juhtides tol ajal ettevõtet kokku ligikaudu 4 aastat. Viimati lahkus Igor Novikov 3 kuud tagasi ettevõttest MORGAN TRADE AS, jõudes juhtida seda ettevõtet 5 aastat. Igor Novikov on omanik ettevõttes FRESHVIEW CONSULTING OÜ, mis tegeleb valdkonnas: Finantsnõustamine. FRESHVIEW CONSULTING OÜ käive oli 2017 aastal keskmiselt 42 eurot kuus. TALLINNA ÄRIPANGA AS juhatuse liige Andrei Žukov alustas äritegevusega juba 21 aastat tagasi, olles tol ajal 35-aastane. Kokku on ta aastate jooksul juhtinud 4 ettevõtet, täna on ta 1 ettevõtte juhatuses. Andrei Žukov on tegutsenud või tegutseb valdkondades:
  • Krediidiasutused (pangad)
  • Enda või renditud kinnisvara üürileandmine ja käitus 
Andrei Žukov juhitud endistest ettevõtetest, on täna kõige edukam LEONARDA INVEST AS. Seda ettevõtet juhib 2 juhatuse liiget, kes annavad tööd 14-le inimesele ja teevad käivet 48 000 eurot (2018 a.prognoos). Andrei oli selles ettevõtes juhatuse liige 10 aastat tagasi, juhtides tol ajal ettevõtet kokku ligikaudu 3 aastat. Viimati lahkus Andrei Žukov 10 aastat tagasi ettevõttest GRAND MARKETING AS, jõudes juhtida seda ettevõtet 6 kuud. Ettevõtte staatus on Registrisse kantud. Andrei Žukov on nõukogu liige ettevõttes MORGAN TRADE AS, mis tegeleb valdkonnas: Enda kinnisvara ost ja müük. TALLINNA ÄRIPANGA AS juhatuse liige Sergei Elošvili alustas äritegevusega juba 15 aastat tagasi, olles tol ajal 48-aastane. Kokku on ta aastate jooksul juhtinud 4 ettevõtet, millest täna on ta 1 ettevõtte juhatuses. Sergei Elošvili on tegutsenud või tegutseb valdkondades:
  • Krediidiasutused (pangad)
  • Mujal liigitamata infoalane tegevus
  • Enda või renditud kinnisvara üürileandmine ja käitus
  • Arvutisüsteemide ja andmebaaside haldus
Sergei Elošvili juhitud endistest ettevõtetest, on täna kõige edukam KARLENHOF OÜ. Seda ettevõtet juhib 1 juhatuse liige, kes teeb käivet 2 000 eurot (2018 a.prognoos). Sergei oli selles ettevõtes juhatuse liige 8 aastat tagasi, juhtides tol ajal ettevõtet kokku ligikaudu 2 aastat. Viimati lahkus Sergei Elošvili 7 aastat tagasi ettevõttest REMONENT OÜ, jõudes juhtida seda ettevõtet 9 aastat. Sergei Elošvili on omanik ettevõttes ESV SERVICE OÜ, mis tegeleb valdkonnas: Enda või renditud kinnisvara üürileandmine ja käitus. TALLINNA ÄRIPANGA AS-i tegemistest saab eriti hea ülevaate, kui kasutada Inforegistri täislahendust.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Klienditeenindus ja maksete teostamine 01.05.2024

Seoses riigipühaga on muudatused TBB panga tööaegades.  01.05.2024 TBB panga klienditugi ja kliendikontorid Tallinnas on suletud Pangakaardi kaotusest saab tead
tbb.ee

Muutuvad AS-i TBB pank Üldtingimused

Teavitame, et alates 11.05.2024 (juriidilistele isikutele) ja 11.06.2024 (eraisikutele) muutuvad AS-i TBB pank Üldtingimused. Üldtingimused on täiendatud punkti
tbb.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.