TAALRI VARAHALDUS AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 2408 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 17 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga komme

TAALRI VARAHALDUS AS hetkeolukord

Juba 2408 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 17 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

AS Taalri Varahaldus põhitegevus on alates 2001. aastast teehoiutööde omanikujärelevalve teostamine ja teeprojektide ekspertiis.

AS Taalri Varahaldus tegevus oli 2001.a. seotud ülalnimetatud tegevuse käivitamisega.

2002.a. laienes teehoiutööde omanikujärelevalve teostamise ja teeprojektide ekspertiisi alane tegevus. AS töötajad osalesid mitmete suurte ja prestiizikate projektide elluviimisel: VIA Baltica I teehoiutööde ehitusjärelevalve, Tallinna Viru väljaku rekonstrueerimise projektide ekspertiis jt.

2002.a. saavutas AS Taalri Varahaldus kindla positsiooni Eesti teehoiutööde omanikujärelevalve ja ehitusprojektide ekspertiisi turul.

2003.a. õnnestus ettevõtte positsioone Eesti turul kindlustada ning turuosa suurendada.

2003.a. suuremad projektid teehoiutööde ehitusjärelevalve alal olid Otepää- Kääriku objekt ehitusmaksumusega üle 50 miljoni krooni ja Viimsi objekt ehitusmaksumusega üle 30 miljoni krooni. 2003.a. alustati VIA Baltica II töödega, kus AS Taalri Varahaldus oli järelevalve konsortsiumi liige. Tööd VIA Baltical jätkusid kuni 2004.a. sügiseni.

2004. aastal sügisel alustas AS Taalri Varahaldus viie Euroopa Liidu struktuurifondide (ERDF) osavõtul rahastatava teeremondi projekti omanikujärelevalvet. Nimetatud 5 projekti omanikujärelevalve lõpetati 2005. aastal. Jätkati ka projektijuhtimise teenuse pakkumist –Tallinna

Tehnoloogiapargi arendamise projekt (osaliselt PHARE finantseerimisel) ja ARU talu infrastruktuuri arendamise projektid (osaliselt PRIA kaudu finantseeritavad).

2005. aasta suurimaks projektiks oli E-20 Maardu –Valgejõe lõigu teeremondi omanikujärelevalve rahvusvahelise meeskonna koosseisus.

2006.a. ettevõtte areng jätkus, suurenes ettevõtte tööde maht ekspertiiside teostamise alal. Suurima ekspertiisi teostamise projekti maksumus oli üle 2 miljoni krooni.

Järelevalve projektidest oli 2006. a. kõige suurema mahuga EÜ ERDF fondist rahastatava Tartu –Tabivere maanteelõigu remondi (ehitusmaksumus ligikaudu 150 miljonit krooni) järelevalve. Nimetatud objekti järelevalvetööd lõppesid 2007.a.

2007.a. suurimaks omanikujärelevalve objektiks oli Puurmani liiklussõlme ehituse (ehitusmaksumus ligikaudu 150 miljonit krooni) järelevalve.

Järelevalvet teostas konsortsium, mille liikmeteks olid peale AS Taalri Varahaldus veel AS Teede Tehnokeskus ja AS Telora E. AS Taalri

Varahaldus vastutusalaks oli sillaehituslike tööde omanikujärelevalve. Puurmani kaarsild, mille omanikujärelevalvet teostasid AS Taalri

Varahaldus insenerid tunnistati Eesti 2007.a. parimaks betoonehitiseks.

2007. aastal jätkus ka ekspertiisi alane tegevus: AS Taalri Varahaldus sai õiguse sillaehituslike projektide ekspertiisi teostamiseks ja sõlmis veel ühe üle 2 miljoni kroonise maksumusega teeprojektide ekspertiisi lepingu.

2008. suurimaks tööks oli Koidula raudtee piirijaama ehituse inseneriteenuse osutamine. Piirijaama ehituse eeldatavaks, ligikaudseks maksumuseks on ligikaudu 1 miljard krooni.

2009. suuremateks töödeks oli Koidula raudtee piirijaama ehituse inseneriteenuse osutamine ja Kukruse –Jõhvi teelõigu rekonstrueerimise (eelarveline maksumus 628 miljonit krooni) omanikujärelevalve teostamine.

2009.a. käivitus pilootprojekt, kus AS Taalri Varahaldus teostas eraldi projektina vee- ja kanalisatsioonitööde omanikujärelevalvet, seda Väike

Maarja valla tellimusel.

2010. aasta suuremateks töödeks olid jätkuvalt Koidula raudtee piirijaama ehituse inseneriteenuse osutamine ja Kukruse –Jõhvi teelõigu rekonstrueerimise omanikujärelevalve teostamine. Kukruse -Jõhvi objekt valmis 2010. a. lõpus.

2011. aasta juunis toimus Koidula raudtee piirijaama pidulik avamine. Septembris sai Koidula raudtee piirijaam viimase kasutusloa ning sellega lõppes piirijaama ehitus.

2011. aasta märtsis algas Kroodi liiklussõlme ehitus, mille omanikujärelevalvet teostas AS Taalri Varahaldus. Liiklussõlme ehituse lõpp oli kavandatud 7. jaanuar 2012, kuid seoses maaomandi probleemidega lükkus lõpptähtaeg 2012. aasta oktoobrisse.

2012. aasta suuremad omanikujärelevalve tööd on seotud Tartu ümbersõidu 1., 2. ja 4. ehitusala ehituse omanikujärelevalvega.

2012. aastal laienes tegevus Riigimetsa Keskuse poolt tellitavate tööde, sh maaparandustööd omanikujärelevalvele.

2013. aastal laiendas AS Taalri Varahaldus oma tegevust ka üldehituse omanikujärelevalvele –suurim objekt EE Kaevandusete Auvere uue elektrijaama kütuse etteandmise kompleksi ehituse (ehitusmaksumus ligikaudu 40 miljonit EUR) omanikujärelevalve. Vee- ja kanalisatsiooni

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Enne kui täitub aasta vaikust…

Vabalog jäi 2014. jaanuaris mõneks ajaks puhkusel. Pikemate postituste ja artiklite kirjutamisest õnnestus küll hoiduda, kuid huvitavamaid mõtteid ja artikleid
vabalog.ee

Huvitavaid artikleid uue aasta esimeseks lumeks

Uue aasta algusesse üksteist pikemat artiklit kuni ma mõtisklen palmide all selle üle, kuidas või mida Vabalogiga edasi. Ilmselt peab midagi ümber mõtlema ja ku
vabalog.ee

Huvitavamaid artikleid Edward Snowdeni NSA paljastustest

NSA elektrooniliste andmete kogumisprogrammi ulatusest ja mahust on artikleid ilmunud alates maist. Tõenäoliselt ilmub neid veel mõnda aega, sest nii Edward Sno
vabalog.ee

Riigihangete seaduse uuendamine kui fasaadi kosmeetiline kohendamine

Esmaspäeval selgus, et riigihangete seadusel seisab hiljemalt 2015. aastal ees ulatuslikum uuenduskuur. Muudatuste ulatus pole veel avalik ja ilmselt ka päris s
vabalog.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.