TARDEK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 3050 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 17 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga aga komme

TARDEK OÜ hetkeolukord

Juba 3050 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 17 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Ettevõttes toimunust ja eesmärgid

OÜ Tardek põhitegevuseks on transiitdeklaratsioonide vormistamine, tollilaoteenused ja kinnisvara hooldamine ning haldamine.

Tardek OÜ´l on sõlmitud lepingud elektroonsete deklaratsioonide vormistamiseks Eestis, Hollandis, Saksamaal, Soomes, Lätis, Leedus,

Poolas ning Rumeenias.

Elektroonsed dokumentide edastamise seadmed on jäänud veel ülesse Eesti-Venemaa piiril - Shumilkino/Luhamaa piiripunktis.

Aruandeaastal tehti investeeringud immateriaalsesse varasse 214 tuh euro eest ja müüdi 5,4 tuh euro eest.

Juhatuse liikmele tasuti töötasu 11 tuh eurot.

Keskmine töötajate arv oli 13 ja töötajatele makstud töötasu üldsumma 261 tuh eurot.

Eesmärgid järgevateks aastateks 2018 osteti maad naaberkrundilt ja alustati parkla rajamist, mis loodetakse valmis saada 2023.

Lisaks on kavas juurde soetada kinnisvara.

Majandusaastal ei tehtud arendus- ja uurimisväljaminekuid, samuti ei planeerita neid esialgu ka järgnevaks aastaks.

Makromajanduslik keskkond

Ettevõtte tegevusvaldkond on Eesti mõistes äärmisel oluline. Rahvusvaheline transiit on Eesti mõistes väga oluline tegur, mis puudutab kaupade saabumist ja väljumist Eesti Majanduse koguprodukti suhtes.

Äritegevuse hooajalisusest

Kuna ettevõtte põhitegevus saab selgelt olema sõltuva kaupade liikumisest, siis tegevus ei ole hooajalne ja käive jaotub ühtlaselt kogu aasta vältes.

Keskkonna- ja sotsiaalsed mõjud

Juhtkonna hinnangul ettevõtte tegevus ei too kaasa negatiivseid mõjusid keskkonnale, samuti ei ole otseselt mõõdetavad ka sotsiaalsed mõjud.

Finantsriskide maandamisest

Ettevõtte juhtkonna hinnangul on ettevõte tütarettevõte aktiivses kasvufaasis ja seda kasvufaasi rahastatakse nii emaettevõtte Tardek OÜ kui ka

Coop Pangast võetud laenudega. Ettevõtte juhtkonna hinnangul ei ole tänasel ajahetkel näha märke, mis viitaks mistahes potensiaalsetele finantsriskidele, mis võiks põhjustada tütarettevõtte raskusi võetud kohutuste tasumisel. Seega ettevõtte juhtkonna hinnangul ei ole majandusaasta aruande koostamisel ilmnenud märke finantsriskide maandamise vajadusest.

Olulisemad finantsnäitajad 2022 2021

Müügitulu (tuh eurot) 1 308 1 034

Puhaskasum (tuh eurot) 810 595

Puhasrentaablus 61,9% 57,2%

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja 2,2 1,8

ROA 10,8% 8,8%

ROE 11,2% 9,3%

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.