REISIBÜROO ATLAS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 675 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga komment

REISIBÜROO ATLAS OÜ hetkeolukord

Juba 675 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Oü Reisibüroo Atlas põhitegevuseks on reisiteenuste müük: lennu-, laeva ja rongipiletid, hotellide broneerimine, viisade vormistamine, reisipakettide koostamine, puhkereiside vahendamine ja turistide vastuvõtt ning konverentside korraldamine. 90 % meie tegevusest moodustab eksport ja seotud reisiteenuste müük. 2022.a. tegutses oü Reisibüroo Atlas kahes linnas: peakontoriga Tartus ja kodukontoriga Pärnus. Pärnu kontori töö korraldasime ümber ja loobusime kesklinna kontorist, sest seal ei käinud kliente. Kogu suhtlus käis telefoni ja maili teel.

Firma käive oli 2022.aastal suurem kui 2021.aastal, sest seoses pandeemia Covid 19 levikuga märtsi alguses 2020 ja piiride sulgemisega, ei lennanud lennukid ja sõitnud laevad. Kõikide reisifirmade käive kuivas kokku. Isegi suvine pandeemia taandumine ei suurendanud käivet, sest lennukid ei lennanud ja teised riigid olid oma piirid sulgenud ja reisida ei saanud. Ka aasta lõpp ei toonud leevendust. 2022.a. käive juba taastus, kuid mitte 2019.a. tasemele.

Müüsime vähem lennupileteid ja hotellimajutusi. Hea, et riik abistas kahel korral 2022. aastal tagastamatu riigiabiga ja seetõttu hoidsime ka oma töötajad palgal ja ei pidanud koondama. Vähendasime palkasid, sest tööd polnud pakkuda ja töötajad said kahel kuul riigi palgaabi.

Hoidsime oma webilehte zone serveris. Parandasime kodulehe sisu haldamise moodulit ja oma Intranetti, sest muutusid pangaarvete numbrid.

Intranetti hakkasime kasutama 2007 aastal, nii büroo sisevajadusteks arvete ja voucherite tegemiseks kui mailing listiga liitunutele uudiskirjade saatmiseks. Töötasime kolme reisikonsultandiga ja stabiliseerisime firma käivet ja vähendasime kulusid. 2019. aastal uuendasime täielikult oma firma kodulehte webis.

Tegime oma kodulehe ka facebooki ja twitterise, kus reklaamisime puhkusereise. Juba 2013.a. võtsime kasutusele uue Travelport Appsi ja hotellide broneerimise mooduli. Hotellide moodul Travelportis kahjuks lõpetas töö ja selle asemele võtsime Ratehawk firma.

Puhkusereise pakkusime Tallinnast ja Riiast alates. Jätkasime Corali, JoinUp, TEZ ja Novatoursi reiside müüki Tallinnast ja Riiast. Turult kadus uus reisiettevõtja TUI, seoses Ukraina sõjaga. . 2022.a. kõik taastus tasapisi ja turule tuli JoinUp, kellega tegime mitu tennisereisi.

Tegutsesime jätkuvalt IATA agendina ja kuulume ETFL.

Jätkasime jahireiside korraldamist .

Reisipakette me ei koosta ja ei müü seoses turismiseaduse muudatusega.

Kasutasime Travelporti broneerimissüsteemi ja mobiilsuse tagamiseks on broneerimissüsteem ka lap-top arvutis, et kliente teenendada 24/7.

Juhatus koosnes ühest liikmest ja tema töötasufond oli 9,75 tuhat eur. . Ettevõtte keskmine töötajate arv oli 4 ja nende palgafond oli 28,88 tuhat eur.

Lembit Tomikas juhatuse liige

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.