ABILITY GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kui ABILITY GRUPP OÜ suudaks vaid oma maksuvõlaga midagi ette võtta ja aruanded esitada. Mõlemaga on venitatud uskumatult kaua. Ettevõtte võlg tekkis veel kroon

ABILITY GRUPP OÜ: mida peenem nimi, seda kahtlasem äri

Kui ABILITY GRUPP OÜ suudaks vaid oma maksuvõlaga midagi ette võtta ja aruanded esitada. Mõlemaga on venitatud uskumatult kaua. Ettevõtte võlg tekkis veel krooni ajal, viimane majandusaasta aruanne on esitatud aastal, mil Eesti peaminister oli Juhan Parts ja maailm oli vapustatud, kui Britney Spears musitas laval Madonnat. See kõik oli väga ammu:
  • Asutatud: 1997. aastal
  • Juht ja omanik: Heiki Martis
  • Esitamata aruandeid: 13
  • Maksuvõlg: 29 893 eurot
  • Intress maksuvõlalt: 22 020 eurot
Viimati esitas ABILITY GRUPP OÜ majandusaasta aruande 2003. aasta eest. 2005. aastal on tekkinud maksuvõlg. Heiki Martis on firma ette otsa asunud 2006. aastal. Ja nagu näha, pole keegi sellest ajast tema uinakut seganud. Kuidas on võimalik niimoodi kõigele vilistada? Tegemist on ka omamoodi rekordiomanikuga. ABILITY GRUPP OÜ maineskoor on Inforegistris -16260. Teist nii viletsa tulemusega firmat täna arvel ei ole!

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.