KOMPRO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1945 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 13 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kommen

KOMPRO OÜ hetkeolukord

Juba 1945 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 13 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kommenteeritud 2 korda.

Tegevusaruanne 2022

KOMPRO OÜ on välja kasvanud Projekteerimise Instituudist "Kommunaalprojekt", mille ajalugu algab 04. aprillist 1941. a. Kuressaarde loodi väike osakond 1950. aastal, mis saavutas 1963.

aastal võimekuse koostada kohapeal täismahus kapitaalremondi projekte. 1992. aastal asutati AS

Kuressaare Kommunaalprojekt ning ettevõtte omanikeks said oma töötajad. 05.09.1997 reorganiseeriti Kuressaare Kommunaalprojekt osaühinguks.

2020. aastal täitus meie büroo tegevusest 70 aastat.

Alates 14.07.2021 on ärinimi osaühing Kuressaare Kommunaalprojekt kehtetu. Uueks ärinimeks on KOMPRO OÜ.

KOMPRO OÜ peamine tegevusala on ehituslik projekteerimine ja projekteerimise juhtimine.

Tegeleme keskkonna kujundamisega, teostades valdavalt tervikprojekte projekteerimistsükli arhitektuursest lahendusest kuni projekti eriosadeni.

Praegusel ajal on ettevõte registreeritud Majandustegevuse registris järgmistel tegevusaladel:

EP10250459-0001,21.03.2003 - ehituslik insener-tehniline projekteerimine,

EL10250459-0001, 15.11.2002 - elektriosade projekteerimine,

Omame Muinsuskaitseameti tegevusluba E179/2004.

Meie eesmärgiks on pakkuda tellijatele kõrgekvaliteedilist ja professionaalset ehituse alast nõustamist ning parima kvaliteediga projektlahendusi.

Tellija riskide maandamiseks oleme sõlminud erialase tegevuse tsiviilvastutuskindlustuse lepingu.

2022. aastal on KOMPRO OÜ teostanud Eestis projekteerimistööd põhiliselt hoonete renoveerimiseks ja kortermajade rekonstrueerimiseks võimaldamaks suurendada energiatõhusust ja pikendada hoonete eluiga.

Soomes, Espoos asub KOMPRO OÜ filiaal, kus on neli töötajat, kes koostöös Soome projekteerimis- ja ehitusettevõtetega teostavad alltöövõttu. Osaleme koos Soome ehitusettevõtjatega riiklikel hangetel pakkudes projekteerimisteenust. Aruandeaastal koostati

Soome kortermajadele kütte, ventilatsiooni, veevarustuse ja kanalisatsiooni renoveerimisprojekte.

Lisaks teostame projekteerimisalast järelvalvet.

Vene Föderatsiooni poolt 24. veebruaril alustatud sõda Ukraina vastu ei ole avaldanud negatiivset mõju ettevõtte 2022. aasta majandusnäitajatele.

Ettevõtte 2022. aasta müügitulu oli 922 tuhat eurot, mis on 21% rohkem kui 2021. aastal (758 tuhat eurot).

Projektbüroos töötavad suurte kogemustega insenerid, arhitekt jt spetsialistid. KOMPRO OÜ keskmine töötajate arv majandusaastal oli 14 töötajat.

2022. aastal moodustasid ettevõtte tööjõukulud 407 tuhat eurot ning tõusis võrreldes eelmise aastaga 3% (392 tuhat eurot).

Ettevõtte käsutuses olev kogemus, mahukas projektide arhiiv, professionaalsus, kaasaaegne tehnoloogia (kasutame projekteerimistarkvara AutoCAD ja MagiCAD) ja seadmed võimaldavad optimaalselt ühildada tööde tähtaegu, kvaliteeti ja hinda. Lisaks panustab ettevõte oma töötajate kutsekvalifikatsiooni hoidmisse.

KOMPRO OÜ jätkab arhitektuur-ehituslikku projekteerimist juba töös olevatel objektidel ning esitame hinnapakkumusi ja peame läbirääkimisi uute objektide projekteerimiseks.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.