KROONPRESS AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?

Kuidas on EESTI MEEDIA AS-i tulevasel juhil Andres Kullil juhitöö seni läinud?

"Trükiäri - ühelt poolt on ta küllaltki elujõuline, aga paraku mitte enam arenemisvõimeline. Konkurents turul, mitte ainult trükikodade vahel, vaid ka teiste meediatega, on pannud trüki suhteliselt ebasoodsasse seisu. Kuigi trükikojad toimivad ja toodavad ka raha, ei näe ma selles sektoris enam väga jätkusuutlikkust," tõdes EESTI MEEDIA AS-i tulevane juht ERR-i portaalile antud usutluses. Seni on Andres Kull toimetanud aga just selles valdkonnas. Nimelt on ta juba enam kui 20 aastat olnud EESTI MEEDIA AS-i tütre KROONPRESS AS-i juhatuse liige. KROONPRESS AS alustas peaaegu 22 aastat tagasi, mil juhatuse liikmed Andres Kull ja Hanno Barkala, seda juhtima hakkasid. Andresel oli selleks ajaks ettevõtluskogemust ligikaudu 1 aastat ja Hannol 2 aastat KROONPRESS AS valdkond on muu trükkimine. Samal ala tegutseb 2018. aasta seisuga kokku 73 ettevõtet, mis annavad tööd kokku 825 inimesele ja kogu valdkonna tänavune käibeprognoos on 95,55 miljonit eurot.

KROONPRESS AS-i varad ja finantsid 2017. aastal

  • Tööjõumaksud kokku: 2,3 miljonit eurot
  • Käive: 30,9 miljonit eurot
  • Kasumi: 2,1 miljonit eurot
  • Töötajad kokku: 246
  • 2018. aasta prognooskäive: 48 miljonit eurot
  • Ühe töötaja tootlikkus: 127 784 eurot
  • Kasumimarginaal: 7 protsenti
  • Töötajate arv vähenes 5 töötaja võrra
  • Käive langes: 5 protsenti
  • Finantshinnang: Väga hea
KROONPRESS AS-i käive moodustab 2018. aastal turuosast umbes 50 protsenti. Viimase viie aasta jooksul on ettevõte teeninud omanikutulu 11 miljonit eurot, tehes selleks käivet kokku 169,99 miljonit eurot. KROONPRESS AS on edukas eksportöör, tehes müüki Euroopa Liidu riikidesse nagu Soome, Leedu, Läti, Taani, Rootsi, Suurbritannia ja väljaspoole Euroopa Liidu riike nagu Norra. Ekspordi osakaal käibest on orienteeruvalt 64 protsenti.

KROONPRESS AS-i juhatus

KROONPRESS AS juhatuse liige Andres Kull alustas äritegevusega juba 22 aastat tagasi, olles tol ajal 26-aastane. Kokku on ta aastate jooksul juhtinud 5 ettevõtet, täna on ta aga ainult ühe äri eesotsas. Andres Kull on tegutsenud või tegutseb valdkondades:
  • Valdusfirmade tegevus
  • Muu trükkimine
  • Mujal liigitamata trükkimine, k.a siiditrükk
  • Spordiklubide tegevus
  Kusjuures, Andres Kull on ka varem EESTI MEEDIA AS-i juhtimises kaasa löönud, see oli aga juba oma 20 aastat tagasi. Viimati lahkus Andres Kull 3 aastat tagasi ettevõttest EESTI MEEDIA SPORDIKLUBI MTÜ, jõudes juhtida seda ettevõtet 6 aastat. Too ühing on tänaseks Äriregistrist kustutatud. EESTI MEEDIA AS-i hakkab Andres Kull vedama uuest aastast ning aktsiaseltsi käekäigust saab hea ülevaate, kui kasutada Inforegistri täislahendust.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

KROONPRESS AS tegevusaruanne 2022

Kroonpress on MM Grupp kontserni kuuluv ettevõte, mille peamisteks tegevusvaldkondadeks on ajalehtede, ajakirjade ja suuremahuliste reklaamtrükiste tootmine nin
ssb.ee
Kroonpress on MM Grupp kontserni kuuluv ettevõte, mille peamisteks tegevusvaldkondadeks on ajalehtede, ajakirjade ja suuremahuliste reklaamtrükiste tootmine ning pakenditootmine (põhitegevusalad EMTAKi järgi: 1811 – ajalehtede trükkimine ja 1812 - muu trükkimine; 17211 – kartongpakend ja 18129 -digi- ja fleksopakend). AS Kroonpress asutati 1990. aastal AS Postimees poolt. Ettevõtte suuremateks klientideks on Postimees Grupp AS, AS SL-Õhtuleht, Äripäeva Kirjastuse AS. AS-is Kroonpress trükitavatest ajalehtedest on suuremad „Postimees”, „Õhtuleht”, „Äripäev”, „Pärnu Postimees”, „Sakala”,

KROONPRESS AS sai uued juhatuse liikmed

KROONPRESS AS  on jaanuari alguses saanud 2 uut juhatuse liiget, nimelt asusid firma etteottsa lisaks  Andres Kull ile veel   Gerd Lindmaa  ja  Raul Sõrmus . 
ssb.ee
KROONPRESS AS  on jaanuari alguses saanud 2 uut juhatuse liiget, nimelt asusid firma etteottsa lisaks Andres Kull ile veel  Gerd Lindmaa  ja  Raul Sõrmus .  Gerd Lindmaa  alustas ettevõtete juhtimisega juba 1997. aastal olles siis 24-aastane ning viimase paarikümne aasta jooksul  on ta jõudnud vedada  QUICK PRINT AS- i, mis on täna likvideerimisel ning  VANDERBERG OÜ -d, mis ägab maksmata arvete koorma all. Raul Sõrmus  alustas juhiteed aastal 2000  PENDIX KLUBI MTÜ eesotsas olles ise toona 22-aastane. Paar aastat on ta juhtinud ka HOONEÜHISTU RISTIKU VAKSALI 38 TÜH-i . Täna on

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.