BALTIC CONNEXIONS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 4681 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 138 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja komme

BALTIC CONNEXIONS OÜ hetkeolukord

Juba 4681 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 138 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommenteeritud 28 korda.

Tegevusaruanne 2022

Baltic Connexions OÜ asutati 1993. aastal. Ettevõtte põhitegevus on puidust aiamajade tootmine. Baltic Connexions OÜ müügitulust moodustab eksport 98%. Suurem osa toodangust müüakse Euroopa turule. Seoses pandeemia piirangutest tingitud ebastabiilsusele tooraineahelas ja kõrgele materjalimahukusele otsustas ettevõte lõpetada mööblikomponentide tootmise ja keskenduda kõrgema lisandväärtusega aiamajade tootmisele. 2022. aasta teisel poolel hakkas tarbijate Ukraina sõjast tulenev ebakindlus ja kiiresti kasvav inflatsioon kogu aiamajade sektorit negatiivselt mõjutama. Vaatamata järjest keerulisemaks muutuvale turuolukorrale suutsime säilitada müügikäibe eelmise aastaga ligilähedasel tasemel 14 miljonit eurot.

Müügikäibe säilitamiseks ja vabade tootmisvõimsuste kasutamiseks alustasime läbirääkimisi mitmete uute suurklientidega, kellest kahe müügiketiga jõudsime ka lepingu allkirjastamiseni, mis peaks tagama stabiilse käibe 2023. aastaks.

Baltic Connexions müüb 99% kaupadest eurodes, millega väldime valuutariske. Enamikule klientidest on tehtud krediidikindlustus ja selle puudumise korral väljastatakse kaup ettemaksuarvetega.

Jätkusuutliku ettevõttena ja seoses sõjast tingitud energiakandjate turu volatiilsusega otsustati investeerida tootmishoonete energiatõhususe tõstmisse ning vähendada märgatavalt maagaasi kasutamist kütteks. 2022. aasta lõpul püstitati pelletikatlamaja ühele kahest ettevõttele kuuluvast tootmistsehhist. Uuenduslike materjalide paremaks töötlemiseks telliti CNC töötlemiskeskus. 2022. aastal jätkasime investeeringuid töötajate koolitusse.

OÜ Baltic Connexions majandustegevuse olulisemad suhtarvud 01.01.2022–31.12.2022 01.01.2021–31.12.2021

Ärirentaablus (ärikasum/müügitulu*100)% 14 16

Maksevõime üldine tase (käibevara / lühiajalised 14,2 5,14 kohustused)

Võõrkapitali ja omakapitali suhe (kohustised 0,09 0,15 kokku / omakapital kokku)

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.