METEK OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 10 258 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 77 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja komm

METEK OÜ hetkeolukord

Juba 10 258 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 77 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Metek OÜ põhitegevuseks 2022. aastal oli sarnaselt eelnevatele aastatele erinevate välisfassaadide osade projekteerimine, tootmine ja paigaldamine tagades klientidele unikaalsed, professionaalsed ja terviklikud lahendused.

Rohkem kui 25 aastat kogemust on andnud Metek´ile tugeva aluse olemaks kindel äripartner ning professionaalne ja usaldusväärne fasaadide täislahenduste pakkuja nii Eestis kui Põhjamaades. Ettevõtte missiooniks on pakkuda energiasäästlikke ja kvaliteetseid fassaade ning olla usaldusväärne ja kindel partner nii projekteerimisel, tootmisel, projektijuhtimisel kui paigaldamisel.

Tegevusvaldkonna ülevaade

Metek OÜ põhitegevus kuulub ehitussektorisse, seega omab ehitussektori üldine makromajanduslik areng märkimisväärset mõju ka Metek OÜ finantstulemustele. 2022. aastal mõjutas ehitussektori käekäiku nagu ka üldist majanduslikku olukorda enim Ukraina pinnal puhkenud sõjaline konflikt ja sellega kaasnevad teadmatus ja piirangud ning inflatsiooni ohjamiseks järjest kõrgemale tõusvad pangaintressid.

Ehitussektor on majanduse jahtumisest tulenevalt tuleviku osas ettevaatlik. Ettevõttele avaldab enim mõju ehitusturu mõningane jahtumine, mistõttu müügiportfelli täitmine on varasemast keerukam.

Ettevõtte majandustulemused

Metek OÜ müügitulu oli 2022. aastal 11 847 tuhat eurot, võrreldes eelneva majandusaastaga suurenes ettevõtte müügitulu 12,35%. Käibe puhasrentaablus oli 2022. aastal 6,9% ning ettevõtte kasumiks 814 tuhat eurot.

Keskmiselt töötas 2022. aastal ettevõttes 71 töötajat.

Järgnevalt on esitatud peamised finantssuhtarvud majandusaasta ning sellele eelnenud majandusaasta kohta ja nende arvutamise metoodika.

2022 2021

Müügitulu (tuh eur) 11 847 10 545 (müügitulu 2022-müügitulu

Müügitulu kasv (%) 12,35% -27,89% 2021)/müügitulu 2021 * 100

Käibe puhasrentaablus (%) puhaskasum/ müügitulu * 100 6,9% 4,2%

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

METEK OÜ on marjamaal tagasi

Igas äris on halvemaid ja paremaid aegu.  METEK OÜ  käivet vaadates on viimased paar aastat olnud küll nukramad, kuid selle aasta alguse müüginumbrid näitavad e
ssb.ee
Igas äris on halvemaid ja paremaid aegu. METEK OÜ käivet vaadates on viimased paar aastat olnud küll nukramad, kuid selle aasta alguse müüginumbrid näitavad endise hiilguse naasmist. Asutatud: 1997. aastal Juht ja omanik: Erko Karo Töötajate arv: 150 inimest Prognooskäive 2017. aastal: 6,7 miljonit eurot Ettevõte toodab majadele fassaade ja tehtud tööde alt vaatavad kodulehel teiste seas uhkelt vastu Eesti Statistikaameti, Büroohoone Navigatori ja Tammsaare ärikeskuse kelmikad pildid. Enam kui 20 tegutsemisaasta jooksul võib nii mõndagi juhtuda ja vahepeal on

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.