VESI & ÕHK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Keskküttesüsteemi energiatõhusus on oluline nii keskkonna kui ka rahakoti seisukohalt. Õnneks on mitmeid meetmeid, mida saate võtta, et tõsta oma keskküttesüste

Kuidas tõsta keskküttesüsteemi energiatõhusust?

Keskküttesüsteemi energiatõhusus on oluline nii keskkonna kui ka rahakoti seisukohalt. Õnneks on mitmeid meetmeid, mida saate võtta, et tõsta oma keskküttesüsteemi energiatõhusust.

Esimene samm on paigaldada termostaat. Termostaadi abil saate reguleerida kodu temperatuuri vastavalt oma vajadustele, mis võimaldab süsteemil töötada optimaalselt. Samuti saate kaaluda automatiseeritud termostaadi paigaldamist, mis võimaldab seadistada temperatuuri vastavalt ajakavale.

Teine oluline samm on hooldada ja puhastada oma küttesüsteemi regulaarselt. Mustus ja tolmuosakesed võivad põhjustada tõhususe langust, nii et puhastage filtreid ja radiaatoreid perioodiliselt.

Kolmas samm on paigaldada korralik isolatsioon. Küttesüsteemi torude ja radiaatorite korralik isolatsioon hoiab soojust paremini ja vähendab soojakaod. Selle tulemusena kulutate vähem energiat, et kütta oma kodu.

Neljas samm on vaadata üle küttesüsteemi pumba seaded. Kui pump töötab liiga kiiresti, võib see kulutada rohkem energiat. Konsulteerige spetsialistiga, et seadistada pumba kiirus vastavalt süsteemi vajadustele.

Lõpuks, kaaluge alternatiivseid kütteallikaid, näiteks päikesepaneele, maasoojuspumpasid või õhk-õhk soojuspumpasid. Need lahendused võivad olla küll kulukamad paigaldada, kuid võivad tulevikus säästa teile märkimisväärselt energiakulusid ning aidata vähendada teie keskkonnamõju.

Lisaks nendele meetmetele võib kaaluda ka oma kodu energiatõhususe suurendamist. Näiteks võib lisada isolatsiooni seintele, katusele ja põrandale, paigaldada energiasäästlikke aknaid ja uksi ning kasutada energiasäästlikke valgusteid ja kodutehnikat. Kõik need sammud aitavad vähendada energiakadusid ja seega vähendada keskkonnajalajälge.

Kokkuvõttes on keskküttesüsteemi energiatõhususe tõstmine oluline nii keskkonna kui ka rahalise seisukohalt. Termostaadi paigaldamine, korralik hooldus ja puhastamine, isolatsiooni parandamine, pumba seadete ülevaatamine ja alternatiivsete kütteallikate kaalumine võivad kõik aidata teie süsteemi tõhusust suurendada. Lisaks võib oma kodu energiatõhususe parandamine aidata vähendada energiakadusid veelgi. Lõpuks on oluline meeles pidada, et keskkonnasõbralikud lahendused võivad tulevikus säästa teile oluliselt energiakulusid ja aidata vähendada teie ökoloogilist jalajälge.

 

Keskküttesüsteemide pagalduse ja hoolduse saate tellida meilt

+3725053747

info@vesiohk.ee

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

VESI & ÕHK OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Vesi & Õhk on Eesti Vabariigis asuv ettevõte, mis on spetsialiseerunud hoonete veevarustuse, kanalisatsiooni ja küttesüsteemi ehitustöödele. Nende põhitegevu
ssb.ee
OÜ Vesi & Õhk on Eesti Vabariigis asuv ettevõte, mis on spetsialiseerunud hoonete veevarustuse, kanalisatsiooni ja küttesüsteemi ehitustöödele. Nende põhitegevus hõlmab VKK töid, mis on oluline osa igasuguse hoone infrastruktuurist. 2022. aastal oli ettevõtte müügitulu 430 tuhat eurot, mis näitab nende tugevat positsiooni turul ja pühendumust kvaliteetsele tööle. OÜ Vesi & Õhk meeskond koosneb seitsmest töötajast, kelle palkade ja lisatasude kogusumma oli 2022. aastal 122 tuhat eurot. Huvitav on märkida, et juhatuse liikmete tööd ei tasustatud lisaks, mis näitab ettevõtte pühendumust oma

Kuidas tagada hoonesiseste kanalisatsioonisüsteemide korrektne paigaldus ja toimimine?

Hoonesiseste kanalisatsioonisüsteemide paigaldus on oluline osa iga hoone ehitamisel või renoveerimisel. Need süsteemid vastutavad hoones tekkiva musta ja halli
ssb.ee
Hoonesiseste kanalisatsioonisüsteemide paigaldus on oluline osa iga hoone ehitamisel või renoveerimisel. Need süsteemid vastutavad hoones tekkiva musta ja halli vee õigeaegse ja ohutu eemaldamise eest. Hoonesiseste kanalisatsioonisüsteemide paigaldus nõuab hoolikat planeerimist ja täpset tööd. Esimene samm hoonesisese kanalisatsioonisüsteemi paigaldamisel on sobiva süsteemi valimine vastavalt hoone suurusele, otstarbele ja asukohale. Seejärel tuleb paigaldada sobivad torud, kanalisatsiooni paigaldusava, septik ja muud vajalikud seadmed. Kõik need peavad olema paigaldatud vastavalt tootja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.