KVETAS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Auto omamine on suur investeering ning selle hooldamine ja korras hoidmine on oluline, et tagada sõiduki pikem eluiga ja optimaalne jõudlus. Õigeaegne hooldus e

Millised on olulised autohooldustooted, mida iga autoomanik vajab?

Auto omamine on suur investeering ning selle hooldamine ja korras hoidmine on oluline, et tagada sõiduki pikem eluiga ja optimaalne jõudlus. Õigeaegne hooldus ei hõlma ainult mootori ja mehaaniliste osade kontrollimist, vaid ka välist ja sisemist välimust. Siin on nimekiri olulistest autohooldustoodetest, mis peaksid olema igas autoomaniku arsenalis.

1. Õlid ja määrdeained: Õlid ja määrdeained on üks olulisemaid aspekte auto toimimises. Mootoriõli, käigukastiõli ja pidurivedelik on ainult mõned näited. Korrapärane õli vahetamine ja tasemete kontrollimine tagab mootori tervise ja optimaalse jõudluse.

2. Filtrid: Õhu- ja kütusefiltrid aitavad hoida mootorit puhtana ja toimivana, takistades mustuse ja prahi sattumist süsteemidesse. Regulaarne filtrite vahetamine aitab tagada kütuseefektiivsust ja vähendada heitmete taset.

3. Rehvid ja veljed: Rehvid ja veljed mängivad olulist rolli sõidumugavuses ja ohutuses. Korrapärane rehvide õhurõhu kontroll, rehvitööde teostamine ja velgede hooldus aitavad pikendada rehvide eluiga ning tagada parem haardumine teepinnaga.

4. Puhastus- ja hooldusvahendid: Auto välimus on esimene asi, mida teised näevad. Korralikud puhastusvahendid aitavad hoida värvkatet säravana ning kaitsta seda tolmu, päikese, vihma ja teiste kahjulike elementide eest.

5. Klaasipuhastajad ja vedelikud: Hea nähtavus on turvalise sõidu võti. Klaasipuhastajad ja vedelikud aitavad hoida esiklaasi ja tagaklaasi puhtana ning parandavad nähtavust halbades ilmastikuoludes.

6. Ohukolmnurk ja esmaabikomplekt: Turvalisus on alati esmatähtis. Ohukolmnurk ja esmaabikomplekt on kohustuslikud varustusdetailid, mis võivad säästa elusid õnnetusjuhtumite korral.

7. Akulaadija ja kaablid: Akuprobleemid võivad tekkida ootamatult. Akulaadija ja kaablid võivad päästa sind olukorrast, kus auto aku tühjeneb.

8. Käigukasti- ja pidurivedeliku kontroll: Käigukast ja pidurid vajavad korrapärast vedeliku kontrolli ja vahetust. See tagab ohutu ja tõrgeteta sõidu ning pidurdusvõime.

9. Rehviremont ja päästikomplekt: Rehviparanduskomplektid aitavad ajutiselt parandada rehve väiksemate auke või purunemisi ning võivad säästa sind ootamatu rehvipuhkemise korral.

10. Lume- ja jää eemaldusvahendid: Talvised tingimused nõuavad lisavarustust. Lumelabidad, jääkraabid ja lumevõrgud aitavad hoida sõiduki puhtana ja ohutuna talvistes oludes.

Kokkuvõttes on korralik autohooldus oluline nii sõiduki heaolu kui ka sinu enda turvalisuse tagamiseks. Õigete hooldusvahendite kasutamine ja regulaarne hooldus aitavad hoida sinu auto sõidukorras ning pikendada selle eluiga. Investeering varustusse ja hooldusse tasub end kindlasti ära.

Võta meiega ühendust juba täna:

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

KVETAS OÜ tegevusaruanne 2022

2022. aastal on osaühing Kvetas endiselt pühendunud oma põhitegevusele, mis on mootorsõidukite osade ja lisaseadmete jae- ja hulgimüük. See on valdkond, kus ett
ssb.ee
2022. aastal on osaühing Kvetas endiselt pühendunud oma põhitegevusele, mis on mootorsõidukite osade ja lisaseadmete jae- ja hulgimüük. See on valdkond, kus ettevõte on aastate jooksul omandanud märkimisväärse kogemuse ja oskusteabe, mis on aidanud neil saavutada märkimisväärset edu. Ettevõttes töötab 2022. aastal üks töötaja, kes on pühendunud ettevõtte eesmärkide saavutamisele ja klientide rahulolu tagamisele. Töötaja on oma ala spetsialist, kes on pühendunud kvaliteetsete toodete pakkumisele ja klientide vajaduste rahuldamisele.2022. aasta aruandeaasta müügitulu oli 312 884 eurot, mis on

Kes me oleme ja millega tegeleme?

Tere tulemast meie ettevõtte maailma, kus me keskendume kirglikult mootorsõidukite lisaseadmete jaemüügile. Oleme pühendunud sellele, et pakkuda oma klientidele
ssb.ee
Tere tulemast meie ettevõtte maailma, kus me keskendume kirglikult mootorsõidukite lisaseadmete jaemüügile. Oleme pühendunud sellele, et pakkuda oma klientidele parimaid lahendusi, mis parandavad nende sõidukite jõudlust, turvalisust ja mugavust. Lubage meil tutvustada, kes me oleme ja mida meie ettevõte teeb. Meie missioon: Meie eesmärk on muuta autoomanike elu lihtsamaks ja nauditavamaks, pakkudes laia valikut mootorsõidukite lisaseadmeid, mis vastavad kõrgeimatele kvaliteedistandarditele. Oleme pühendunud aitama klientidel leida just need õiged tooted, mis vastavad nende vajadustele,

Kuidas valida õige autoalarm ja turvasüsteem?

Autoomanikuna on oluline tagada oma sõiduki turvalisus ning üks parimaid viise selleks on investeerida kvaliteetse autoalarmi ja turvasüsteemi paigaldamisse. Ka
ssb.ee
Autoomanikuna on oluline tagada oma sõiduki turvalisus ning üks parimaid viise selleks on investeerida kvaliteetse autoalarmi ja turvasüsteemi paigaldamisse. Kaasaegsed tehnoloogilised lahendused võimaldavad kaitsta oma vara varguste ja vandalismi eest ning anda sulle meelerahu. Siiski võib erinevate võimaluste hulgas õige valiku tegemine olla keeruline. Siin on mõned olulised sammud, mida peaksid järgima, valides endale sobiva autoalarmi ja turvasüsteemi. 1. Määra oma vajadused: Enne kui hakkad uurima erinevaid turvasüsteemide võimalusi, mõtle läbi, millised on sinu vajadused. Kas soovid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.