MHV TEENUSED OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 354 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommente

MHV TEENUSED OÜ hetkeolukord

Juba 354 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ MHV Teenused tegutseb äriühinguna aastast 1997.

OÜ MHV põhilisteks tegevusaladeks on veoteenuste osutamine ja metsamajandust abistavad tegevused, kaeve- ja pinnasetööd.

Talvisel ajal on lisandunud lumetõrjetööd mehhanismidega.

Tegevus toimus 2022. a Eesti Vabariigi piires, eksport puudus.

Ettevõtte 2022. majandusaasta tegevuse peamiseks eesmärgiks oli tagada teenuste müügikäibe suurus vähemalt 90 000 eurot.

2022. aastal äriühingu poolt teostatud tööde ja teenuste müügitulu oli 139 627 eurot.

Müügitulu maht vähenes 2022. a eelnenud majandusaastaga võrreldes ligi 4 000 euro võrra.

Planeeritud 2022. a müügikäive 95 000 eurot ületati 44 000 euro võrra.

Müügitulu mahust moodustasid metsamajanduse abitegevusega seotud teenused 37 893 (erinevat liiki raietööd, metsamaterjali koondamine ja väljavedu), kaevetööd ja teede talihooldus 49 352 ning veoteenus 52 382 eurot. Veoteenuste osutamise majandusaastaga vähenes. Aktiivselt leiab kasutust hooajaliselt 50% masinatest. Veoteenused osutati põhiliselt erinevate puistematerjalide veol. Jätkuvalt on probleemiks ehitustööde hooajalisus, sellest tingitud veoteenuste turu sisuline puudumine talvisel ajal.

Ka suvised veoteenuste mahud on vähenenud üldise majandusolukorra, objektide vähesuse ja sellest tingitud konkurentsi suurenemise mõjul.

Kopp- laaduriga ja ratastraktoriga osutatavate teenuste maht kaeve-, pinnasetöödel on jäänud samaks.

Lumetõrjetööde hankemenetlusel Alutaguse vallas 2022-2023 talviste lumetõrjetööde teostamiseks osututi edukaks pakkujaks ja saadi kumetõrjetööde teostajaks 2 piirkonnas, lisaks lumetõrje äriühingute parkimis- ja sõidualadelt.

Kevad- suvisel perioodil tulenes müügitulu põhiliselt puistematerjalide veoteenustest, kaevatud pinnase äraveo teenustest. Teostati kaeve- ja pinnase planeerimistöid hoonete ja taristute ehitustel. Suudeti enam hankida teenuseid, kus kasutati kompleksselt kallurit ja kopp- laadurit

Talvisel perioodil saadi suurem osa müügitulust metsamaterjali väljaveoteenuse ja raieteenuse osutamisel, lumetõrjetööde teostamisel.

Kokku tulud majandusaastal 139 627 eurot.

Kokku kulud majandusaastal 132 475 eurot.

Kasum majandustegevusest 2022. aastal 2 292 eurot.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.