KUREMAA ENVEKO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 2140 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 12 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga aga komme

KUREMAA ENVEKO OÜ hetkeolukord

Juba 2140 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 12 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

Ettevõttes OÜ Kuremaa ENVEKO teostatakse:

Maagaasi müük

Vee-, gaasi-, kütte- ja kanalisatsioonitorustike ehitus, hooldus ja remont

Maa- ja vedelgaasiseadmete ning abiseadmete paigaldus, hooldus ja remont

Kütte-, vee- ja sanitaarseadmete paigaldus, hooldus ja remont

Elektritööd

Tänavavalgustuse hooldus

Teede ning tänavate ehitamine, remontimine ja hooldamine

Kaeve- ja planeerimistööd

Kraanaga multilifti veoteenused

Septikute paigaldus

Kogumismahutite tühjendamine

Heakorra- ning haljastusteenused

Jõgeva valla heakorratööd: lume lükkamine ja libedustetõrje valla teedel ning vallale kuuluvate kalmistute haldamine ja hooldus ning vallale jäätmetejaamade haldamine.

Meie peamiseks tegevusalaks on maagaasi ja võrguteenuse müük kodu- ja vabatarbijatele. Lisaks Jõgeva valla heakorratööd: lume lükkamine ja libedustetõrje valla teedel ning vallale kuuluvate kalmistute haldamine ja hooldus ning muud tellitud tööd ja teenused.

Tulud, kulud ja kasum 01.01.2022-31.12.2022 aastal oli OÜ Kuremaa ENVEKO müügitulu 1061962 eurot, millest 535544 eurot ehk umbkaudu 50 % moodustas maa gaasi ja võrguteenuse müük ning ülejäänud osa moodustab muud tellitud tööd ja teenused.

Kahjum suurenes hindade kallinemise tõttu (2021 aastal) -846 eurolt (2022 aasta) - 20908 eurole.

OÜ Kuremaa ENVEKO müügitulust moodustas 100% müük Eestisse.

Personal

OÜ Kuremaa ENVEKO keskmine töötajate arv majandusaastal oli 20 töötajat. 2022 aastal moodustasid ettevõtte tööjõu kulud 253838 eurot.

Ettevõtet juhib ühe liikmeline juhatus ja kolme liikmeline nõukogu.

Juhatajaga on sõlmitud juhtimise leping. Juhataja juhtimislepingu lõpetamisel tuleb maksta hüvitist 4 kuu keskmise tasu ulatuses, nõukogu liikmetele lepingu lõpetamise korral hüvitist ei maksta.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

Jätkub maagaasi ja võrguteenuse müük klientidele. Majanduse olukord Ukrainas muudab gaasi hinda igapäevaselt kuid ettevõte on edasi tegutsev. Plaanis aastaks 2023 on gaasimõõtjate täielik üleminek kaugloetavale arvestitele. Jätkub osalemine Jõgeva Valla poolt tehtavatele hangetele. Samuti on Kuremaa Enveko halduseks aastaks 2023 kõik Jõgeva valla 8 kalmistut halduslepingu alusel. Talihoolduleping Jõgeva

Vallaga on sõlmitud aastateks 2021-2024 aprill.

Vastu võetakse ka kõik era- ja juriidiliste isikute tellimused muude tööde ja teenuste osas.

Kuni 07.02.2020 juhtis OÜ Kuremaa Envekot ja vastutas ettevõtte tegevuse eest juhatuse liige Margus Manguse. 08.02.2020-31.08.2021 oli juhatajaks Marek Saksing.

Alates 01.09.2021 on juhatajaks Andrei Vandler.

Andrei Vandler juhatuse esimees

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kuremaa Enveko OÜ

OÜ Kuremaa ENVEKO põhitegevuseks on maagaasi jaotus ja müük jaotusvõrgu kaudu. Lisategevusena hooldatakse Jõgeva vallale kuuluvaid teid ja kalmistuid, teostatak
enveko.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.