TR-TAIV OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1378 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 40 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,2 punktiga ja kommen

TR-TAIV OÜ hetkeolukord

Juba 1378 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 40 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,2 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

2022.aruandeaasta oli jätkuvalt osalt mõjutatud Covid-19 pandeemiast ja sellega kaasnenust. Jätkus komponentide kallinemine, osalised tarneraskused ja ka defitsiit. Mõningaid komponente olime sunnitud ostma turuhinnast tunduyvalt kallimalt, et tagada mõnede toodete järjepidev tootmine. Mõningate materjalide pikenenud tarneaegade tõttu oli tootmine siiski kohati häiritud.

Müügitulu Eestisse tõusis 154 000 euro võrra, samuti suurenes müük Soome, Poola ja Saksamaale. Müük Saksamaale tõusis Norra partneri töö reorganiseerimise tõttu.

Võrreldes 2021.aastaga suurenes müügitulu kokku 181 200 euro võrra.

2023.aastal on eeldatavasti tootmise mahud samas suurusjärgus, kui aastal 2022.

2022.a. töötas ettevõttes kolm töötajat, juhatuse liikmetele maksti töötasu 63 440 eurot.

Ettevõttes 2022.aastal uut põhivara ei soetatud, tootmises on endiselt kasutusel kolm täisautomaatset elektroonikakomponentide ladumismasinat ja poolautomaatne tootmisliin. Tootmisprotsessis olulisi ümberkorraldusi tehtud ei ole ja ei ole ka plaanis teha.

Ettevõtte põhieesmärgiks on järgmisel majandusaastal tootmismahtude säilitamine ja sujuv tootmisprotsess.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.