WWW18 OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
FERTIBALT OÜ aitab, kui  auto või mootorratas kahtlaselt kolisema hakkab. Remondifirma terve 12 kuu käive on seni olnud 20 00-30 000 euro tuuris, eelmise aasta

FERTIBALT OÜ: kas maksuamet on krediidiasutus?

FERTIBALT OÜ aitab, kui  auto või mootorratas kahtlaselt kolisema hakkab. Remondifirma terve 12 kuu käive on seni olnud 20 00-30 000 euro tuuris, eelmise aasta lõpus on aga müüginumbrid kasvanud täiesti uutesse kõrgustesse, samal ajal on ülespoole rühkinud ka ettevõtte maksuvõlg.
  • Asutatud: 1998. aastal
  • Juht: Vladimir Voitsehovski
  • Töötajate arv: 17 inimest
  • Maksuvõlg: 26 867 eurot
  • Prognooskäive 2017. aastal:  88 000 eurot
  • Deklareeritud kvartalikäive 2018. aasta I kvartalis: 157 298 eurot
Eelmise aasta IV kvartalis kasvas käibenumber 7 168 euroni, selle aasta I kvartalis juba 157 298 euroni. Eelolevad numbrid on võetud Maksu- ja Tolliametile esitatud deklaratsioonidest, neid tasub aga ilmselt uskuda, sest samal ajal on kasvanud ka töötajate arv. Aasta eest oli töötajaid firmas vaid 2, nüüd on palgal juba 17 inimest. Erinevalt käibemaksust on lõviosa tööjõumaksudest ka riigikassasse üle kantud. FERTIBALT OÜ maksuvõla ajalugu vaadates jääb mulje, et kasvutuhinas on firma otsustanud riigile maksude tasumise edasi lükata, kuniks äri õitsele lööb ja rohkem vaba raha tekib. Seda, et juhid kasutavad Maksu- ja Tolliametit krediidiasutusena, juhtub Eestis üllatavalt sageli. Ilmselt oleks FERTIBALT OÜ puhul nüüd aeg võlgu tasuma hakata. Tegemist ei ole osaühingu ninamehe Vladimir Voitsehovski ainukese maksupatuga - tema juhitud ehitusfirma PALMVER EHITUS OÜ maksuvõlg on tänaseks kasvanud 110 229 euroni. LEGALEHITUS OÜ ainukese juhina on Voitsehovski jälle unustanud 2016. aasta majandusaasta aruande. PALMVER TRANSPORT OÜ ja BRENDAN OÜ eesotsas on Voitsehovski suutnud aruannete ja maksudega seotud karisid vältida. Kõnealuse FERTIBALT OÜ Krediidiskoor on täna hoiatav ning annab mõista, et enne maksuvõla kadumist ei ole selle ettevõttega mõistlik liiga uljalt äri ajada.   •  Tahad rohkem teada? Vaata seda ettevõtet Inforegistris lähemalt!  

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.