HOOLEKANDETEENUSED AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Sotsiaalkaitseminister Kaia Iva andis pidulikul tunnustusüritusel 13 tööandjale üle peresõbraliku tööandja lõppmärgise ning nende ettevõtete seas oli ka 21 aast

HOOLEKANDETEENUSED AS : igati peresõbralik ettevõte

Sotsiaalkaitseminister Kaia Iva andis pidulikul tunnustusüritusel 13 tööandjale üle peresõbraliku tööandja lõppmärgise ning nende ettevõtete seas oli ka 21 aastat tegutsenud HOOLEKANDETEENUSED AS HOOLEKANDETEENUSED AS valdkond on vaimupuudega ja psüühiliste erivajadustega isikute hoolekandeasutuste tegevus. Samas valdkonnas tegutseb 2018. aasta seisuga kokku 23 ettevõtet, mis  annavad tööd kokku 17 14 inimesele ja kogu valdkonna tänavune käibeprognoos on 913 000 eurot. HOOLEKANDETEENUSED AS on ettevõte, mille käive moodustab 2018. aastal turuosast 53 protsenti. HOOLEKANDETEENUSED AS-i varad ja finantsid 2017. aastal
  • Ühe töötaja tootlikkus: 22 062 eurot
  • Kasumimarginaal: 15 protsenti
  • Töötajate arv vähenes 21 töötaja võrra
  • Käive langes: 1 protsenti
  • Töötajad kokku: 902
  • Aasta jooksul tasutud tööjõumaksud kokku: 4,6 miljonit eurot
  • 2018 aasta prognooskäive: 0,5 miljonit eurot
Viimase viie aasta jooksul on ettevõte jäänud aga  -0,6 miljoni euroga kahjumisse, tehes käivet kokku 95,47 miljonit eurot. Mullu murdis aktsiaselts aga kasumisse ning jäi 19,6 miljoni euro suuruse käibe juures 3 miljoni euroga plussi.

Valdkonna edukaimad ettevõtted 2017. aastal

HOOLEKANDETEENUSED AS: 2017. aasta puhaskasum 3 miljonit eurot ERIVAJADUSTEGA INIMESTE TOETUSÜHING TUGILIISU MTÜ: 2017. aasta puhaskasum 0,2 miljonit eurot TARTU VAIMSE TERVISE HOOLDEKESKUS SA: 2017. aasta puhaskasu: 0,2 miljonit eurot

HOOLEKANDETEENUSED AS-i juhatus

HOOLEKANDETEENUSED AS-i juhatuse liige Piret Lemsalu alustas äritegevusega juba 23 aastat tagasi, olles tol ajal 30-aastane. Kokku on ta aastate jooksul juhtinud 7 ettevõtet, täna on ta aga vaid selle aktsiaseltsi eesotsas. Piret Lemsalu on tegutsenud või tegutseb valdkondades:
  • Vaimupuudega ja psüühiliste erivajadustega isikute hoolekandeasutuste tegevus
  • Ärinõustamine jm juhtimisalane nõustamine
  • Muu puuvilja-, marja- ning pähklikasvatus
  • Muu keraamika tootmine
  Piret Lemsalu juhitud endistest ettevõtetest, on täna kõige edukam CONSULTCOM OÜ. Seda ettevõtet juhib 1 juhatuse liiget, kes annab tööd 2-le inimesele ja koos teevad nad selle aasta prognoosi kohaselt käivet 77 ooo eurot. Piret oli selles ettevõtes juhatuse liige 9 aastat tagasi, juhtides tol ajal ettevõtet kokku ligikaudu 3 aastat. Viimati lahkus Piret Lemsalu 2 aastat tagasi ettevõttest KALJURAHNU TALU OÜ, jõudes juhtida seda ettevõtet 12 aastat. Piret Lemsalu on nõukogu liige ettevõttes HEA HOOG SA, mis tegeleb valdkonnas: Vaimupuudega ja psüühiliste erivajadustega isikute ning ainesõltlaste hoolekandeasutuste tegevus. HEA HOOG SA käive oli 2017 aastal keskmiselt 63 394 eurot kuus. HOOLEKANDETEENUSED AS juhatuse liige Maarjo Mändmaa alustas äritegevusega juba 5 aastat tagasi, olles tol ajal 38-aastane. Kokku on ta aastate jooksul juhtinud 2 ettevõtet, ning mõlevat veab ta ka täna. Vaid üks Mändmaa juhitavatest firmadest on aga aktiivse majandustegevusega. Maarjo Mändmaa on tegutsenud või tegutseb valdkondades:
  • Vaimupuudega ja psüühiliste erivajadustega isikute hoolekandeasutuste tegevus
  • Kodanikuõiguste kaitse ja eestkoste; teatud elanikegrupi huvide kaitse
  Maarjo Mändmaa on samuti nõukogu liige ettevõttes HEA HOOG SA. HOOLEKANDETEENUSED AS juhatuse liige Liina Lanno alustas äritegevusega juba 19 aastat tagasi, olles tol ajal 29-aastane. Kokku on ta aastate jooksul juhtinud 2 ettevõtet, täna ta aga ühegi teise organisatsiooniga seotud ei ole. Liina Lanno on tegutsenud või tegutseb valdkondades:
  • Vaimupuudega ja psüühiliste erivajadustega isikute hoolekandeasutuste tegevus
  • Põhikoolide tegevus
Liina Lanno juhitud endistest ettevõtetest, on täna kõige edukam IMASTU KOOLI SELTS MTÜ. Seda ettevõtet juhib 3 juhatuse liiget, kes annavad tööd 5-le inimesele. Liina oli selles ettevõtes juhatuse liige 14 aastat tagasi, juhtides tol ajal ettevõtet kokku ligikaudu 6 aastat. Liina Lanno on ka  nõukogu liige ettevõttes HEA HOOG SA. Kui soovite aga kõigi peresõbralike äridega lähemalt tutvust teha, kasutage Inforegistri täislahendust. 

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.