ADAMLIGHTS AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Valgus on üks võimsamaid viise, kuidas muuta meie ümbrust kaunimaks ja meeldivamaks. ADAMLIGHTS on ettevõte, kes on pühendunud sellele, et tuua valguse võlu iga

Valguslahendused otse muinasjuttudest

Valgus on üks võimsamaid viise, kuidas muuta meie ümbrust kaunimaks ja meeldivamaks. ADAMLIGHTS on ettevõte, kes on pühendunud sellele, et tuua valguse võlu igasse paika ja kohandada seda vastavalt vajadustele. Nende LED-põhised valguslahendused vastavad kõrgeimatele standarditele, tehes neist usaldusväärse partneri nii sise- kui välisvalgustuse projekteerimisel.

ADAMLIGHTS on eelkõige tuntud oma pikaajalise kogemuse ja innovaatiliste lähenemiste poolest valguslahenduste valdkonnas. Kõik nende kasutatavad valgusallikad on LED-tehnoloogial põhinevad ja vastavad IP67 standardile, mis tähendab, et need on veekindlad ja tolmukindlad. See omadus muudab ADAMLIGHTS-i tooted sobivaks igasugustesse kliima- ja ilmastikutingimustesse alates külmast põhjamaise tuisust kuni niiske ja kuumani troopikas.

Ettevõtte panustab järjepidevalt toodete arendamisse ja uute tehniliste lahenduste kasutuselevõttu, tagades seeläbi oma klientidele alati parima ja kaasaegseima valgustuse.

Sisekujundusprojektides ja dekoratiiv-valguse lahendustes on LED-ribad muutunud äärmiselt populaarseks. Neid saab kasutada erinevate valgusefektide loomiseks, olgu selleks siis valgustatud karniisid, esiletõstetud triibud, taustavalgus või üldvalgustus. ADAMLIGHTS pakub DMX RGB LED-ribasid, mis võimaldavad iga 10 cm pikkust riba eraldi juhtida, kontrollides värvi, eredust ja põlemisaega individuaalselt. See tähendab, et saate luua dünaamilise ja muutuva valguse, mis lisab ruumidele eriefekte ja atmosfääri.

Eesti Rahva Muuseumi näitel võib näha, kuidas ADAMLIGHTS on kasutanud oma valguslahendusi, et imiteerida jõge, mis reageerib kõndimisel tekkivatele helidele ja hakkab helkima nagu vesi. See on vaid üks näide sellest, kuidas LED-ribad võivad muuta igava ruumi või paiga tõeliselt eriliseks.

ADAMLIGHTS võtab tõsiselt kvaliteeti ja kasutab tehases tootmist, mitte objektil monteerimist. See tähendab, et nende valguslahendused valmivad hoolikalt kontrollitud tingimustes ning neil on parem kvaliteedikontroll. Klientide jaoks tähendab see taskusõbralikumaid hindu ja lihtsamat paigaldust, mis kokkuvõttes säästab aega ja vaeva.

ADAMLIGHTS on tõeline valguslahenduste pioneer, kes ühendab kvaliteedi, innovatsiooni ja vastupidavuse igas pakutavas lahenduses. Nende LED-põhised tooted on sobilikud nii sise- kui välistingimustesse, ja võimaldavad luua eriefekte, mis tõstavad esile ruumide ilu ja atmosfääri.

Olgu tegemist avaliku ruumi valgustamise, sisekujundusprojekti või suurema valguslahendusega, ADAMLIGHTS on partner, kellele saate kindel olla. Nad toovad valguse igasse paika ja muudavad selle eriliseks.


võtke ühendust

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

ADAMLIGHTS AS tegevusaruanne 2022

Adamlights AS on Eesti kapitalil põhinev ettevõte, mis on spetsialiseerunud professionaalseks kasutamiseks mõeldud talve- ja jõuludekoratsioonide disainimisele,
ssb.ee
Adamlights AS on Eesti kapitalil põhinev ettevõte, mis on spetsialiseerunud professionaalseks kasutamiseks mõeldud talve- ja jõuludekoratsioonide disainimisele, tootmisele ja müügile. See on Põhja-Euroopa suurim tootmisettevõte selles valdkonnas, mis on saavutanud märkimisväärse edu oma kvaliteetsete, omanäoliste ja innovaatiliste toodete ning valguslahenduste kaudu, mis põhinevad kaasaegsetel tehnoloogiatel. Adamlights AS-i peakontor, tootmine ja logistikakeskus asuvad Eestis, kuid ettevõttel on tütarettevõtted ka Lätis, Leedus ja Rootsis. Lisaks on ettevõttel ametlikud edasimüüjad Soomes,

Jõulukaunistused ADAMLIGHTilt

Jõulude saabumine toob endaga kaasa sooja ja kauni atmosfääri, mis valgustab nii kodude kui ka avalike kohtade südameid. Üks oluline osa sellest ilust on jõuluk
ssb.ee
Jõulude saabumine toob endaga kaasa sooja ja kauni atmosfääri, mis valgustab nii kodude kui ka avalike kohtade südameid. Üks oluline osa sellest ilust on jõulukaunistused, mis loovad unustamatuid hetki ja muudavad tavalised paigad maagiliseks. Selles artiklis räägime ADAMLIGHTSist ja nende pikaajalisest kogemusest jõulukaunistuste valmistamisel ning kuidas nende disainilahendused võivad muuta igasuguse koha eriliseks. ADAMLIGHTS on üle aastakümnete tõusnud jõulukaunistuste maailmas suurimate tootjate sekka. Nende pikaajaline kogemus ja kirg valguse ja dekoratsioonide vastu teevad neist

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.