ARVUTLUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 221 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga komment

ARVUTLUS OÜ hetkeolukord

Juba 221 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus 2022. aastal jätkas osaühing oma senist tegevust. Osaühingu põhitegevuseks on jätkuvalt arvutialased konsultatsiooniteenused ja koolitus ja raamatupidamise teenus.

Kuna tegemist on suhteliselt väikese firmaga ja suuremad püsikulud puuduvad, siis on muutunud majanduskeskkonnas firma jätkusuutlikkuse tagamine õnnestunud. Põhilisteks klientideks olid varem välja kujunenud püsikliendid.

Tulud, kulud ja kasum

Finantssuhtarvud

Arvutuskäik 2022 2021

Müügikäibe puhasrentaablus puhaskasum/müügitulu 54,26% 51,47%

Koguvara puhasrentaablus puhaskasum/keskmine koguvara 62,73% 75,37%

Omakapitali rentaablus puhaskasum/keskmine omakapital 66,95% 77,44%

Investeeringud

Suuremaid investeeringuid tegevuse arendamisse kavas ei ole. Hetkel ei ole ka ette näha, et midagi võiks investeerimise osas muutuda.

Personal

Tegevuses osalevad mõlemad osanikud ja palgalised töötajad puuduvad

Aasta jooksul töötasusid ja juhatuse liikmetele tasusid ei makstud.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks 2023. aastal on plaanis tegevust jätkata oluliste muudatusteta. Pakume konsultatsiooniteenuseid nii arvutialal, kui ka raamatupidamisalal.

Tegeleme ka riistvara müügiga. Käibe olulist kasvu ei ole ette näha.

Eesmärgiks on teenida jätkuvalt kasumit.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.