KLAARSUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Eeterlikud õlid on olnud inimeste jaoks kasutuses tuhandeid aastaid, leides rakendust nii meditsiinis, lõhnastamisel kui ka vaimse tervise edendamisel. Need loo

Mis on eeterlikud õlid?

Eeterlikud õlid on olnud inimeste jaoks kasutuses tuhandeid aastaid, leides rakendust nii meditsiinis, lõhnastamisel kui ka vaimse tervise edendamisel. Need looduslikud aroomid mitte ainult ei lõhna imeliselt, vaid omavad ka tervist ja heaolu toetavaid omadusi. Selles artiklis uurime lähemalt eeterlike õlide maagiat ja nende kasutamise võimalusi igapäevaelus.

Eeterlikud õlid on taimedest saadud kontsentreeritud vedelikud, mis sisaldavad taime erinevaid bioaktiivseid ühendeid ja aroome. Need õlid võib eraldada taimedest destilleerimise, pressimise või ekstraheerimise teel. Iga eeterlik õli omab oma unikaalset lõhna, värvust ja omadusi.

Eeterlikel õlidel on mitmeid kasutusvõimalusi, mille hulka kuuluvad:

  1. Aroomiteraapia: Eeterlikud õlid võivad aidata lõdvestuda ja leevendada stressi ning ärevust. Lihtsalt tilguta paar tilka õli difuuserisse või lisage mõned tilgad vannivette.

  2. Massaaž: Paljud inimesed kasutavad eeterlikke õlisid massaažiõlina, et leevendada lihaspingeid ja parandada vereringet.

  3. Nahahooldus: Mõned eeterlikud õlid, nagu lavendel ja teepuu, on tuntud oma nahka rahustavate omaduste poolest. Neid saab lisada näo- ja kehahooldustoodetesse.

  4. Ravimtaimed: Eeterlikke õlisid saab kasutada loodusliku ravina, et leevendada erinevaid vaevusi, nagu peavalu, seedehäired ja külmetushaigused.

  5. Lõhnastamine: Eeterlikke õlisid saab kasutada lõhnastamiseks kodudes, autodes ja kontorites, et luua meeldiv atmosfäär.

Populaarsed eeterlikud õlid ja nende omadused

  1. Lavendel: Rahustav ja lõõgastav, sobib stressi ja unehäirete korral.

  2. Teepuu: Antibakteriaalne ja antiseptiline, kasutatakse nahaprobleemide, nagu akne, raviks.

  3. Sidrun: Ergutav ja värskendav, aitab suurendada energiat ja keskendumisvõimet.

  4. Roos: Romantiline ja rahustav, kasutatakse sageli lõõgastumiseks ja emotsionaalse tasakaalu leidmiseks.

  5. Eukalüpt: Hingamisteede tervise toetaja, aitab avada hingamisteid külmetushaiguste ajal.

Kuigi eeterlikud õlid on looduslikud, tuleks nendega käituda ettevaatlikult. Mõned õlid võivad olla tugevad ja ärritavad, seega tuleks neid lahjendada baasõliga enne nahale kandmist. Samuti tuleks õlisid hoida lastele kättesaamatus kohas ning mitte neid sisse võtta ilma arsti nõuandeid saamata.

Eeterlikud õlid on suurepärane viis ühenduda looduse väega ning parandada oma heaolu ja tervist. Kui soovid rohkem teada saada erinevate eeterlike õlide omadustest või kuidas neid ohutult kasutada, võta ühendust Klaarsus OÜ Kristallistuudioga, kus saad professionaalset nõu ja kvaliteetseid eeterlikke õlisid.

Astudes samme rahulolu, rõõmu ja eneseleidmise suunas eeterlike õlide abil, avastad uue viisi ühenduda looduse ja enda sisemise tasakaaluga.

Külasta meie e-poodi juba täna ning leia endale sobiv toode!

e-pood

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

KLAARSUS OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõtte peamisteks tegevusvaldkondadeks on heaolutoodete müük internetis e-poe ja kodukaupluse kaudu . 2022. aastal jätkasime kodustuudio arendamist, laiendas
ssb.ee
Ettevõtte peamisteks tegevusvaldkondadeks on heaolutoodete müük internetis e-poe ja kodukaupluse kaudu . 2022. aastal jätkasime kodustuudio arendamist, laiendasime tootevalikut ja jätkasime töötubade korraldamist. Järgneval majandusaastal kavatseb Ettevõte jätkata valitud tegevusaladel ning parandada Klaarsuse tootevalikut ja turundust e-poe klaarsus.com kaudu.

Milliseid kristalle saab osta meie e-poest?

Kristallid on aastatuhandeid olnud inimkonna jaoks erilised ja mõjukad. Need looduse poolt loodud iludused on andnud inspiratsiooni nii kunstnikele kui ka vaims
ssb.ee
Kristallid on aastatuhandeid olnud inimkonna jaoks erilised ja mõjukad. Need looduse poolt loodud iludused on andnud inspiratsiooni nii kunstnikele kui ka vaimsetele otsijatele ning on leidnud oma koha paljudes kultuurides ja traditsioonides üle maailma. Kuid millised on need müüdavad kristallitooted, mis on saadaval meie poes ja kuidas nad võivad teie elu positiivselt mõjutada? Kristallide valik on lai ning hõlmab erinevaid tüüpe ja vorme. Üks populaarsemaid kristallitüüpe on geoodid. Need on kivimid, mis on seestpoolt kaetud värvikate kristallidega ja loovad visuaalselt kauni ning

Eeterlike õlide maagia: Parimad tooted sinu vaimsele ja füüsilisele heaolule

Kas eeterlikud õlid on tõepoolest looduse kingitus inimestele? See küsimus viib meid põnevale teekonnale, kus uurime lähemalt nende imeliste toodete kasutusvõim
ssb.ee
Kas eeterlikud õlid on tõepoolest looduse kingitus inimestele? See küsimus viib meid põnevale teekonnale, kus uurime lähemalt nende imeliste toodete kasutusvõimalusi ja nende mõju igapäevaelus. Eeterlikud õlid on taimedest saadud kontsentreeritud vedelikud, mis sisaldavad mitmesuguseid bioaktiivseid ühendeid ja aroome. Nende õlide tootmisel kasutatakse erinevaid meetodeid, nagu destilleerimine, pressimine ja ekstraheerimine, et saada iga taime erilisi omadusi esile toov õli. Igal eeterlikul õlil on oma unikaalne lõhn, värv ja omadused. Üks kõige tuntumaid kasutusvaldkondi eeterlike õlide

Kristallide maagia - kuidas valmistada endale isiklikke ehteid?

Kristallide ilu ja energiavõlu on lummanud inimesi aastasadu. Üha enam inimesi pöördub kristallide poole, et leida nende jõust inspiratsiooni, rahu ja tervist.
ssb.ee
Kristallide ilu ja energiavõlu on lummanud inimesi aastasadu. Üha enam inimesi pöördub kristallide poole, et leida nende jõust inspiratsiooni, rahu ja tervist. Üks parimaid viise nautida kristallide maagiat on valmistada endale isiklikke ehteid, mis kannavad endas nende vibratsiooni ja tähendust. Selles artiklis õpime, kuidas seda imelist kunsti praktiseerida. Isiklikult valmistatud kristallehtedel on mitmeid eeliseid: Unikaalsus: Iga loodud ese on ainulaadne, kandes endas sinu isiklikku energiajälge ja sisetunnet. Sügavam Ühendus: Kui lood endale ehteid, tekib sügavam ühendus

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.