DELFI MEEDIA AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 13 874 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 160 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,4 punktiga ja kom

DELFI MEEDIA AS hetkeolukord

Juba 13 874 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 160 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,4 punktiga ja kommenteeritud 11 korda.

Tegevusaruanne 2022

TEGEVUSARUANNE 24.veebruaril alanud Ukraina sõja tõttu oli majanduskeskkond keeruline, kuid lugejate suurenenud huvi ühiskondlike sündmuste vastu võimaldas ettevõttel majanduskeskkonnas edukalt tegutseda.

Delfi Meedia AS-i müügitulu kasvas rekordilise 30,7 mln euroni ja äritegevuse kasum 2,36 mln euroni. Järjekordselt saavutati aegade parimad tulemused nii veebireklaami müügis kui ka digitellijate tuludes. Ettevõte suutis kasvatada digitellijate arvu ja hoida tugevat juhtpositsiooni, olles Eestis suurima tellijate arvuga meedimaja. Ajalehtede ja ajakirjade levitulud püsisid stabiilsed, mis näitab endiselt lugejate tugevat huvi printajakirjanduse vastu. Negatiivset mõju avaldas ettevõttele energiakulude järsust kasvust alanud inflatsiooniline surve kulubaasile, sh eriti kande-, trüki-, paberi- ja tööjõukuludele.

Delfi Meedia AS-i missioon on teenida Eesti demokraatiat, sest me usume, et vaba ajakirjandus on vaba ühiskonna oluline alustala. Kuna meie visioon on seista avatud, informeeritud ja digitaalselt arenenud ühiskonna eest, siis on meile oluline hoida oma tegevust nii ettevõtte sees kui ka avalikkuses täielikult läbipaistvana.

Meie eesmärk on toota Eesti tarbijatele parimat auhindadega pärjatud ajakirjanduslikku sisu. Selles töös oleme me aluseks võtnud ajakirjandusliku sõltumatuse ja objektiivsuse, mis ei ole kantud kellegi äri ega poliitilistest ambitsioonidest. Meie edu baseerub print- ja digiväljaannete sümbioosil, mis võimaldab katta väga laia hulga valdkondi ja tugeva toimetuse tõttu võtta ajakirjanikel rohkem aega uurivate lugude loomiseks. Delfi Meedia AS on Eesti kõige kiirem, uuendusmeelsem ja trendi loov meediaettevõte, pakkudes tugevat sisu ja nüüdisaegset meediatarbimise kogemust nii printväljaannetes kui ka digitaalsetes kanalites.

Kahtlemata oli ja jääb meile olulisimaks kõige kvaliteetsema, mitmekesisema ja loetuma ajakirjanduse tegemine. 2022. aastal jätkus võidukäik meedialiidu aasta ajakirjandusauhindade konkursil. Paljude aasta parimate lugude valmimise taga oli Delfi Meedia uuriv toimetus. Sellel aastal saavutas Delfi Meedia koguni 13 esikohta. Ka Bonnieri preemia võitsid Eesti Päevalehe,

Eesti Ekspressi ja Maalehe ajakirjanikud Riin Aljas, Oliver Kund, Martin Laine, Holger Roonemaa,

Tiina Kaukvere ja Aleksander Algo ning nende ühistöö "Võla võim". Aasta ajakirjaniku tiitel anti sellel aastal välja tunnustusena Ukrainas käinud reporteritele, kelle seas oli ka Delfi Meedia ajakirjanik Roman Starapopov. Noore ajakirjaniku tiitli võitis uuriva toimetuse liige Martin Laine.

Positiivse üllatusena oli parima arvamusloo kategoorias taas võitja RusDelfi peatoimetaja Andrei

Šumakov Eesti Päevalehes avaldunud eestikeelse looga "KIRI EMADEPÄEVAKS VENEMAALE | RusDelfi peatoimetaja Andrei Šumakov: ema, lülita televiisor välja!".

Aasta jooksul toimus ettevõttes mitu olulist sündmust. 2022. aasta algas Delfi Meedia jaoks kasvavate pingete ja seejärel lahvatanud Ukraina sõja laiaulatusliku kajastamisega, mis nõudis kogu toimetuse töö ümberkorraldamist ja Ukraina sündmustele keskendumist. Samuti muutus väga oluliseks teenuse toimepidevust tugevdada, et tagada ootuste kohane Eesti ühiskonna teenindamine kriitiliste sõjauudiste valguses. Kuna Eestisse saabus ulatulik põgenike laine, loodi siia saabunud ukrainlastele ka eraldi Delfi alamleht. Hoolimata keerulisest majandusolukorrast jätkati 2022. aastal edukalt elamusturunduse valdkonnas, kus korraldati valdkonna suurüritusi. Suurimatena väärivad märkimist Balti e-Commerce Forum, energeetikakonverents, NFT Tallinn ja loomulikult suurejoonelised Saku suurhallis toimunud „Lotte“ etendused, mida käis vaatamas kokku 17 tuhat inimest. Arenduses oli rõhk juurutada uut sisuhaldussüsteemi, mis muudab toimetuse töö lihtsamaks ja efektiivsemaks. Klientidele valmis

Azure robotiga uus artiklite kuulamise lahendus, mis viis audio kvaliteedi uuele tasemele. Juunis korraldasime järjekordselt suurejoonelise Kroonika meelelahutusauhindade gala, kus olid kohal kõik olulised valdkonnaga seotud inimesed. Juulis olime oma stuudioga kohal Eesti suurimal spordiüritusel Rally Estonia. Spordiülekannete suurendamise strateegilise plaani osana lansseeriti uus keskkond Spordikaamerad, kus näitame tellijatele eri tasemetega liigade korvpalli, jalgpalli ja saalihokit. Suvel lõppes ka koostöö Teliaga Delfi digipakettide edasimüügiks, sest ettevõte otsustas edasimüügipartneritest loobuda. 1.09.2022 otsustas ettevõte muuta ärinime AS-iks Delfi Meedia, sest mitme brändiuuringu järgi on Delfist kujunenud Eesti tuntuim meediabränd. Aasta lõpus 3 esitlesime Delfi Meedia teist dokumentaalfilmi „Lõvide vennaskond“. Samuti toimusid Lennart

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.