JETOIL AS

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Rekordiline oli ettevõtte jaoks aga aasta 2012, mil võideti kõige suuremas summas hange

JETOIL AS: Riigihangete lugu

Finantsid

Finantsid

Finantsprognoosid, majandusnäitajad, kinnisvarad, toetused, hanked ja kasusaajate varade väärtused

Vaata raportist >

Rekordiline oli ettevõtte jaoks aga aasta 2012, mil võideti kõige suuremas summas hange "Mootorikütuse ostmine", kogumaksumusega 67 660 000 eurot. Hanke võitmine võimaldas vist rahulikumalt võtta, sest olulist käibekasvu see ettevõttele ei andnud.

Keskmiselt moodustab ühe võidetud hanke osakaal JETOIL AS käibest aga tervelt 13%! Seda on üsna palju ja riigihankest saadava sissetuleku ära langemine käibes annaks kindlasti tunda.

Sestap on täiesti mõistetav ka ettevõtte aktiivsus hangetel – kokku on JETOIL AS nende võidetud hangete kohta üldse riigihangetel osalenud (teinud pakkumisi) 80 korda.

Tegu on seejuures igati väärika partneriga riigile, kes keskmiselt maksab riigikassasse makse 54,6% riigihankel osalemisest saadud müügikäibe suhtes. Nagu oma klassi oivik, ei ole see ettevõte oma ajaloos jätnud täitmata ei maksu- ega aruandluskohustusi, ega jätnud äripartnereid pika ninaga.

#Harjumaa #KemikaalideJaPlastideHulgimüüjad #EnergeetikaJaMaavarad

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

JETOIL AS tegevusaruanne 2022

Aktsiaselts Jetoil on alates 1999.a vedelkütuste hulgimüügiga tegelev ettevõte.  Jetoil AS 2022. aasta netokäibeks kujunes 193 miljonit eurot. 2022.aastal müüs
ssb.ee
Aktsiaselts Jetoil on alates 1999.a vedelkütuste hulgimüügiga tegelev ettevõte. Jetoil AS 2022. aasta netokäibeks kujunes 193 miljonit eurot. 2022.aastal müüs Jetoil AS kokku 154 miljonit liitrit vedelkütuseid. Müügikäibelt kuulub Jetoil AS suurimate vedelkütuste müüjate hulka Eestis. 2022.aastal oli ettevõtte turuosa mootorikütuste müügis 12%. Jetoil AS on Eesti Õliühingu ning Eesti Kaubandus-Tööstuskoja liige. Eesmärk ja tegevus Jetoil AS eesmärgiks on olla Eesti mootorikütuste turul kliendikeskne, paindlik ja kohanduv, arendada koostööd kõikide logistiliselt sobivate tarnijatega.

Jetoil AS on Sinu teejuht kütusemaailmas

Jetoil AS on tegutsenud kütusevaldkonnas alates 1999 aastast. Oleme üks viiest suurimast vedelkütuse müügifirmast Eestis. Meie tegevus on fokuseeritud nii äri-
ssb.ee
Jetoil AS on tegutsenud kütusevaldkonnas alates 1999 aastast. Oleme üks viiest suurimast vedelkütuse müügifirmast Eestis. Meie tegevus on fokuseeritud nii äri- kui erakliendile. Tagame kõrge pädevuse tänu pikaajalise kogemusega töötajatele. Jetoili konkurentsieelis on paindlik hinnakujundus ja terviklik logistikaahel Targad kütuseveokid suurendavad Jetoili tarnete usaldusväärsust 2017. aastal kävitasime Eesti esimese kütuseportaali www.ekütus.ee: on-lines jälgitavad kütusehinnad oma tarbimiskohas; kiirelt tehtavad tellimused jpm.

Jetoil AS teenused ja võimalused

Tarnekiirus  
 
 Tellimused täidetakse 48 tunni jooksul alates tellimuse esitamisele järgnevast tööpäevast. 
 
 Tarnekindlus  
 
 Jetoil ASil on kliendi jaoks k
ssb.ee
Tarnekiirus Tellimused täidetakse 48 tunni jooksul alates tellimuse esitamisele järgnevast tööpäevast. Tarnekindlus Jetoil ASil on kliendi jaoks kütus alati olemas. Lisaks pakume personaalset lahendust kütuseostu krediteerimisel, kaupade maakler- ja tolliteenuseid, aktsiisilaoteenust ja kaupade vabasse ringlusesse lähetamist jpm. Kvaliteet Nii kütuse kui teenuse kvaliteet - mõlemad on meile tähtsad. Maardu Terminalis mõõdistab ja kontrollib iga kütusepartii kvaliteeti sõltumatu akrediteeritud sertifitseerimisasutus. Kvaliteedikontrolli teostatakse: a) vedelkütuse

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.