JETOIL AS

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 11 638 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 235 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kom

JETOIL AS hetkeolukord

Juba 11 638 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 235 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommenteeritud 19 korda.

Tegevusaruanne 2022

Aktsiaselts Jetoil on alates 1999.a vedelkütuste hulgimüügiga tegelev ettevõte.

Jetoil AS 2022. aasta netokäibeks kujunes 193 miljonit eurot. 2022.aastal müüs Jetoil AS kokku 154 miljonit liitrit vedelkütuseid.

Müügikäibelt kuulub Jetoil AS suurimate vedelkütuste müüjate hulka Eestis. 2022.aastal oli ettevõtte turuosa mootorikütuste müügis 12%.

Jetoil AS on Eesti Õliühingu ning Eesti Kaubandus-Tööstuskoja liige.

Eesmärk ja tegevus

Jetoil AS eesmärgiks on olla Eesti mootorikütuste turul kliendikeskne, paindlik ja kohanduv, arendada koostööd kõikide logistiliselt sobivate tarnijatega.

Hulgimüük

Jetoil AS kliendikeskne ärimudel, mille prioriteetideks on täisteenuse pakkumine ja pikaajaliste kliendisuhete arendamine, oli kasutuses ka 2022.

aastal. Jetoil AS jätkab investeeringuid IT-süsteemide arendustesse eesmärgiga tõsta teeninduse taset ning logistika efektiivsust. Jetoil AS klientide laialdases kasutuses on ainulaadne hulgiklientidele mõeldud kütusemüügi portaal www.ekütus.ee, mis võimaldab iseteeninduse teel tellida kütust sobivasse sihtkohta. Kogu kütuste hulgimüügi protsess on paberivaba.

Jetoil AS kasutab hulgimüügil kütuste transportimisel paakautosid kaasaegseima monitooringu- ja mõõtetehnoloogiaga.

Jaemüük

Jetoil AS-il oli 2022. aasta lõpus 52 tanklast koosnev jaemüügi võrk. 2022 aastal osteti Krooning AS-ilt 14 tanklat. Jetoil AS jätkab kogukonnatanklate võrgustiku loomist. 2022. aastal avati tanklad Arukülas ja Tapal. Jetoil AS autonoomse elektritoitega tanklad on Kiiul,

Käinas ja Rakveres.

Jetoil AS müüs 2022. aasta lõpus kõik jaemüügiga seotud varad seotud ettevõttele JVH Partnerid OÜ.

JVH Partnerid OÜ kasusaavad isikud kattuvad Jetoil AS kasusaavate isikutega. Tehingu maht oli 17,4 miljonit eurot. Tehingu eesmärk oli varade sturktuuri korrastamine. Jetoil AS jätkab rendilepingu alusel tanklate opereerimist. Tanklaketi arendustegevus toimub tulevikus JVH Partnerid

OÜ-s.

Krediidi- ja hinnariskide maandamine

Klientide krediteerimisel hoiab ettevõte konservatiivset, koostööl põhinevat strateegiat. Jetoil AS kasutab krediidihinnagute koostamisel erinevaid teabeallikaid ja krediidilimiitide kinnitamisel mitmetasemelist otsustamisstruktuuri. Valuuta ja kütuse hindade pidev muutumine börsil mõjutab olulisel määral ettevõtte majandustulemusi. Börsihindadest on otseselt sõltuv kütuse ostu- ja müügihind, seetõttu on hinnariskide maandamine

Jetoil AS igapäevane tegevus. Kasutame valuuta- ja kütusehindade riskide maandamisel finantstuletisinstrumente.

Investeeringud 2022. aastal rajas Jetoil AS kaks uut tanklat ja jätkas kliendihaldusprogrammi e-kütus arendamist.

2022. aastal omandati 1/3 Jetgreen OÜ osalusest.

2023. aastal on kavas jätkata tanklavõrgu laiendamist. Investeeringuid on kavas finantseerida omavahendite ja pangalaenuga.

2022. aastal jätkus koostöö põhilise finantspartneri - Luminor pangaga.

Jetoil AS majandustegeuvsega ei kaasne olulisi keskkonna- ja sotsiaalseid mõjusid. Jetoil AS äritegevus ei ole hooajaline ning äriühingu majandustegevuses puudub tsüklilisus.

Majanduskeskkond

Jetoil AS 2022.aasta majandustulemust mõjutas majandusruumi ja kütuseturu üldine areng. 2020. aastal alanud Covid-19 pandeemia ei avaldanud olulist mõju Jetoil AS majandustegevusele. 2022. aastal alanud Euribori kasv suurendab Jetoil AS finantseerimiskulusid, üldine kõrge inflatsioon kasvatab kõiki tegevuskulusid.

2022.aastal avaldas Eesti mootorikütuse turule olulist mõju kütuste kasutamise keskkonnamõjude vähendamisega seotud regulatsioonid.

Jetoil AS-i jätkuvaid eesmärke 2023.aastal on kestlike suhete loomine biokütuste tarnijatega.

24.veebruaril 2022 alanud sõda Ukrainas ei ole Jetoil AS tarneahelates ega äriprotsessides muudatusi toonud. Jetoil AS müüb kütuseid, mis on toodetud Neste Soome rafineerimistehastes ja Orleni Leedu rafineerimistehases.

Sotsiaalne vastutus

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Jetoil AS on Sinu teejuht kütusemaailmas

Jetoil AS on tegutsenud kütusevaldkonnas alates 1999 aastast. Oleme üks viiest suurimast vedelkütuse müügifirmast Eestis. Meie tegevus on fokuseeritud nii äri-
ssb.ee
Jetoil AS on tegutsenud kütusevaldkonnas alates 1999 aastast. Oleme üks viiest suurimast vedelkütuse müügifirmast Eestis. Meie tegevus on fokuseeritud nii äri- kui erakliendile. Tagame kõrge pädevuse tänu pikaajalise kogemusega töötajatele. Jetoili konkurentsieelis on paindlik hinnakujundus ja terviklik logistikaahel Targad kütuseveokid suurendavad Jetoili tarnete usaldusväärsust 2017. aastal kävitasime Eesti esimese kütuseportaali www.ekütus.ee: on-lines jälgitavad kütusehinnad oma tarbimiskohas; kiirelt tehtavad tellimused jpm.

Jetoil AS teenused ja võimalused

Tarnekiirus  
 
 Tellimused täidetakse 48 tunni jooksul alates tellimuse esitamisele järgnevast tööpäevast. 
 
 Tarnekindlus  
 
 Jetoil ASil on kliendi jaoks k
ssb.ee
Tarnekiirus Tellimused täidetakse 48 tunni jooksul alates tellimuse esitamisele järgnevast tööpäevast. Tarnekindlus Jetoil ASil on kliendi jaoks kütus alati olemas. Lisaks pakume personaalset lahendust kütuseostu krediteerimisel, kaupade maakler- ja tolliteenuseid, aktsiisilaoteenust ja kaupade vabasse ringlusesse lähetamist jpm. Kvaliteet Nii kütuse kui teenuse kvaliteet - mõlemad on meile tähtsad. Maardu Terminalis mõõdistab ja kontrollib iga kütusepartii kvaliteeti sõltumatu akrediteeritud sertifitseerimisasutus. Kvaliteedikontrolli teostatakse: a) vedelkütuse

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.