ESKO AUDIITORIBÜROO OÜ

3
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 755 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga komment

ESKO AUDIITORIBÜROO OÜ hetkeolukord

Juba 755 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Esko Audiitorbüroo OÜ on 22.12.1999.a äriregistrisse kantud ettevõte, mis põhineb 100% eesti kapitalil.Põhitegevuseks on audiitorteenused ja- kontroll (EMTAK kood 69201), raamatupidamisteenused ja mitmesugused konsultatsioonid (EMTAK kood 69202).

Ettevõtte tegeleb Audiitortegevuse seadusega reguleeritud vandeaudiitori kutsetegevuse valdkonnas. Kutsetegevuse raames osutatavateks teenusteks on audit, ülevaatus, mitmesugused kindlustandvad töövõtud ja muu audiitorteenusega seonduv teenus sh äri- ning juhtimiskonsultatsioonid ja ka maksunõustamine teenuse osutamine. Töökeskonnale avaldab otsest mõju 8. märtsil 2010 jõustunud Audiitortegevuse seadus ja eelnimetatud seaduse alusel kehtestatavad vandeaudiitori kutsetegevuse standardid, millised baseerudes täies mahus Rahvusvahelistele Auditeerimisstandarditele (International Standards on Auditing) nõuavad oluliselt suuremas mahus auditiprotseduuride rakendamist ja tulemuste fikseerimist.

Aruandeaasta periood on 01.07.-30.06. Aruaandeaasta käive moodustas 85 tuh. eurot, kust auditeerimine on 84 tuh. eurot. Aruandeaastal ettevõtte kasum moodustas 14 tuh.eurot. Aruandeaastal oli 1 töötaja, kellele maksti 19 tuh. eurot palka, juhatuse tasu ei olnud. Aruandeaastal oli väljamakstud dividendid summas 3 tuh. eurot, dividendide tulumaks moodustas 0.7 tuh.

eurot.

Aruandeaastal tehinguid seotud osapooltega ei ole teostatud.

Järgmise aasta eesmärgiks on teenuste juhtimiskvaliteedi tõstmine, mis on otseselt seotud ettevõtte pikkajaliste arendusega.

Tiheneva konkurentsi tingimustes teenuste kvaliteedi jälgimine on oluline uue kliendi hankimiseks. 2022-2023.a. jooksul on ettevõtte omanik maksimaalselt kasutanud võimalusi erialase taseme tõstmiseks. 2023-2024.a. plaanis arendada ettevõtet ja suurendada klientide arvu.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.