HALJASTE OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1160 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommen

HALJASTE OÜ hetkeolukord

Juba 1160 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Haljaste põhitegevusalaks on tööstuskaupade (peo ja karnevalikaubad, jalanõud, rõivad, pudukaupad) jaemüük. Ettevõttel on 2 tööstuskaupade kauplust. Suurim kauplus nimega “Star“ asub Viljandis, kauplus „TipaTapa“ asub Põltsamaal. Kaupa hangitakse Poolast,

Türgist, Venemaalt jt riikidest.

OÜ Haljaste juhatus on üheliikmeline. Juhatuse liikmele ei makstud 2022 aastal juhatuse liikme töö eest tasu vaid töötasu tööülesannete täitmise eest.

Ettevõttes töötab keskmiselt 4 töötajat. Palkade kogusumma töötasude ja sots maksuga kokku oli 2022 aastal 47923 eurot.

2022 aastal jätkas edukalt tööd Viljandi kauplus, mille tegevusvaldkonda 2019 aastal muudeti. Edukalt jätkas tööd online e-pood.

2023 aastal jätkab ettevõte sama tegevusalaga. Juhataja kinnitusel ettevõte kohaneb pidevalt muutuva maailmaga püüdes vastavalt olukorrale oma tegevust kordineerida. Eesmärk on äritegevust jätkata püüdes töötajatele töökohad säilitada.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.