INEST INVEST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 634 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

INEST INVEST OÜ hetkeolukord

Juba 634 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Inest Invest OÜ majandusliku tegevuse aruanne 2021 a.

Inest Invest OÜ tegeleb põllutehnika, teravilja kuivatusseadmete ja maade rentimise ning põllu- ja metsamajandusteenuste osutamisega.

Inest Invest omaosaluse vähenemise põhjused: 1. Põllumajanduse ebaõnnestunud rendilepingu sõlmimisega 2008.a. Farmbalt OÜ kehtivusega 5a. Inest Invest OÜ ei saanud renditud seadmetelt renditasu.

Tulemuseks on rendilepingu pikenemine 2013.a. kohtuotsusega, millet ka suured kulud ja on kestnud tänaseni 9a. ja jätkuvad rentniku soovist mitte loobuda temale kasulikust rendilepingust.

2. Inest Invest OÜ soovis avada liivamaardla, tellis proovipuurimised ja kaevandamised ning kaevandamise projekti. Kaeveloa taotlemisel nõudis

Keskkonnaamet keskokkonna mõjude hindamist (KHM), mis on tellitud.

3. Inest Invest OÜ majanduslikud näitajad paranevad, kui müüa kuivati koos kinnistuga. Kuivati müük on vajalik, kuna kuivati on elamuarenduse kõrval ja seal põllumajanduse tootmistegevust arendada ei saa.

2022. aastal viidi ellu kavandatud kuivati müük koos kinnistuga. Sellest tehingust saadud tulu katab eelmiste perioode kahjumi. 2022. lõpuks ei ole veel äriseadustiku nõude suurude eelmiste perioodide kasum saavutatud, kuid selle vastavusse viimiseks äriseadustikuga töötatakse 2023.

aastal.

Inest Invest OÜ

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.