HK HALL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1851 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 29 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga komme

HK HALL OÜ hetkeolukord

Juba 1851 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 29 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

HK Hall OÜ tegeleb hooajaliste väliliuväljade disainimise, ehitamise, finantseerimise ja haldamisega.

Oleme suurim hooajaliste liuväljade haldamisega tegelev ettevõte Eestis ning omame selles valdkonnas kogemust juba üle 20 aasta. Meie eesmärk on pakkuda positiivset elamust jääl. Pakume uuenduslikke ja ajakohaseid lahendusi. Liikumisharrastuse edendamine ja turvalisuse tagamine liuväljadel on meie prioriteet.

Meie hallatavad objektid antud tegevusperioodil olid Tallinnas asuv Jeti jäähall, vanalinna,

Lasnamäe, Nõmme ja Mustamäe uisupargid (www.uisupark.ee). Lisaks on HK Hall OÜ koostööpartneriks Tondiraba jäähallis hallatavale Eesti ainsale kurlinguareenile. Ainuke suurem uuendus oli see, et Mustamäe uisupark kolis uude asukohta Männi pargis. Teine oluline märksõna hooaja algusest on see, et avasime neli uisuparki kahe päeva sees vastavalt 18. ja 19. novembril. Kunagi varem pole me suutnud nii lühikese aja sees nii mitut uisuparki avada.

Hooajal 2022-2023 tehti uisuparkides kokku 131 644 külastust, sealhulgas 40 540 külastust kooliõpilaste poolt. Kuna üks külastus võrdub ühe tunniga, võib öelda, et eelmisel hooajal liikusid meie kliendid kokku 131 644 tundi värskes õhus. Oluline on mainida, et kooligruppide jaoks on uisuparkide külastamine tasuta.

Ettevõtte käive antud tegevusperioodil oli 1 560 185 eurot kasvades eelmise võrdlusperioodiga u 7 protsenti. Ettevõtte aruandeaasta kasum oli 121 087 eurot kasvades eelmise võrdlusperioodiga u 71 protsenti. Ettevõtte investeeringud olid suurusjärgus 100 000 eurot, millest suurema osa moodustas Mustamäe uisupargi kolimine ühest kohast teise.

Oluline on mainida, et oleme loonud strateegilise koostööpartnerite võrgustiku, kuhu kuuluvad tööjõuvahendusettevõtted (teenindajad ja jäämehhaanikud), ehitajad ja projekteerijad, seadmete rentijad ja inventari tarnijad. Üks viimaste hooaegade märksõnu on olnud kindlasti “digitaliseerumine”: meie e-poe müük kasvab iga hooajaga, koolide broneeringud toimuvad kõik online-broneeringusüsteemi kaudu.

HK Hall OÜ-s oli antud tegevusperioodil täistööajale taandatuna keskmine töötajate arv 5 inimest, kuid läbi oma tegevuse Uisuparkides perioodil november 2022 - aprill 2023 andsime teenindajatele/jäämehhaanikutele/turvatöötajatele kokku tööd üle 16 200 tunni ulatuses.

Fred Randver

Juhatuse esimees

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.