TÜRI LINNAVARA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 574 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 9 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga aga komment

TÜRI LINNAVARA OÜ hetkeolukord

Juba 574 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 9 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Osaühing Türi Linnavara kanti Äriregistrisse 21. märtsil 2000. a. eesmärgiga hallata ja arendada soojamajandust Türi linnas.

2017. aastal ühendati osaühing Väätsa Soojus osaühinguga Türi Linnavara ning osaühing Väätsa

Soojus juriidilise isikuna likvideeriti.

2019. aastal ühendati osaühing Käru Haldus osaühinguga Türi Linnavara ning osaühing Käru

Haldus juriidilise isikuna likvideeriti.

OÜ Türi Linnavara põhitegevusalaks on soojamajandusega ning vee- ja kanalisatsiooniga seotud varade haldamine ja arendamine Türi vallas.

Kogu ettevõtte 2022. aasta realisatsioonist moodustasid soojusenergia varade rent 81%, vee- ja kanalisatsiooni varade rent 16% .

Soojuseenergia müügikohaks oli esiteks Väätsa aleviku kaugküttepiirkond. 2018.a. saadi riigihankega Väätsa kaugküttepiirkonnale operaator kaugküttevarade haldamiseks. Teiseks on Türi linna kaugküttepiirkonna majandamine. Mõlemas piirkonnas on operaator OÜ SW Energia. Hinna kooskõlastamine on operaatori kohustus. Ühisvee- ja kanalisatsiooni süsteemid on antud rendile riigihanke tulemusel OÜ-le Türi Vesi. Hinna kooskõlastamine on operaatori kohustus. Kõik puurkaevud omavad veetöötlust ning torustikke tarbijateni. Reovee kanaliseerimine ja puhastamine puhastites toimub Lõõla, Reopalu, Käru ja Väätsa piirkondades.

Türi kaugküttepiirkonnas toimus Vabriku ja Tehnika tn katlamajade rekonstrueerimine võrgu operaatori osalusena.

2018. a. rekonstrueeriti Väätsa katlamaja seadmeid ja 2019.a. kaugküttetorustik SA KIK abiga.

2020.a.toimus Reopalu küla vee- ja kanalisatsioonitorustiku ning reoveepuhasti rekonstrueerimine.

Rekonstrueeriti Reopalu küla ÜVK ning liideti teisel pool teed asuv tööstuspiirkond koos 3 korrusmajaga ühtsesse vee- ja kanalisatsiooni võrku.

2021.a. likvideeriti külmumisohtlikud veetorulõigud Väätsa alevikus.

2022.a. vahetati välja amortiseerunud sõiduauto uue sõiduauto vastu. Müüdi kasutult seisnud 2 traktorit ja haagis Türi Haldusele. Tehingute soetusväärtus kokku oli 14917 €.

2022.a ühendati kaugküttevõrku Viljandi tn 7 summas 21210 € ja Väätsa Eakate kodu summas 50970,00€. Tööd on pooleli Tehnika tn päästeameti hoone ühendamisel.

2022. a. soetati vee- ja kanalisatsiooni torustik Uus tn 1 Väätsal summas 12960 €.

2022.a. maksti töötasudena välja 6000 eurot. Alates 2019. aasta augustist töötab OÜ-s Türi

Linnavara üks juhatuse liige. Keskmine töötajate arv oli aruandeperioodil 1 inimest. Nõukogu koosneb neljast liikmest, kaasaarvatud nõukogu esimees. Nõukogu liikmetele aruandeperioodil hüvitist ei makstud.

OÜ Türi Linnavara on sõlminud rendilepingu OÜ-ga SW Energia Väätsa kaugküttevõrgu teenindamiseks ja OÜ-ga Türi Vesi ÜVK vee-ettevõtjana tegutsemiseks Väätsa ning Käru piirkonnas.

Tegevussuund edaspidiseks 2022. aastaks on heaperemehelikult hallata OÜ Türi Linnavara varasid ja tagada kõigi süsteemide tõrgeteta töö koostöös rentnikega.

Ettevõtte juhtkonna hinnangul ei oma alanud sõda Ukrainas ettevõttele otsest majanduslikku mõju, kõik ettevõtte põhilised tehingupartnerid on Eestis, kellega ettevõttel on sõlmitud pikaajalised tegutsemise lepingud fikseeritud hindadega.

Urve Meerits juhatuse liige

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.