ACONTO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Eelmise nädala alguses tuli teade, et Indrek Prants, Sven Mansberg ja Armin Kõomägi müüsid BAUHOF GROUP AS-i samadele leedukatele, kes peavad MAXIMA EESTI OÜ-d.

ACONTO OÜ: Bauhofi leedulastele müünud Indrek Prantsi, Sven Mansbergi ja Armin Kõomägi ühine äri

Eelmise nädala alguses tuli teade, et Indrek Prants, Sven Mansberg ja Armin Kõomägi müüsid BAUHOF GROUP AS-i samadele leedukatele, kes peavad MAXIMA EESTI OÜ-d. Ühiseid ettevõtteid on meestel aga nii juhtide kui omanikena veelgi ning neist pirakaim on ACONTO OÜ. Emaettevõte ise tundub vaikseke, tütred on tal aga väga tegusad. Mainitud müügitehingu eest võivad BAUHOF GROUP AS-i senised omanikud taskusse pista 35 miljonit eurot. Väikeaktsionäre on sel firmal veelgi, kõige suurem ports kuulub aga just neile kolmele. Koos juhivad Kõomägi, Prants ja Mansberg täna TUGEV TUUL FILM OÜ-d, BRUGAL INVEST OÜ-d, MAREN KINNISVARA OÜ-d, NEMOR INVEST OÜ-d ja juba jutuks olnud ACONTO OÜ-d. Indrek Prants lööb kokku kaasa 16 osaühingu eesotsas. Mõned tema juhitavad ärid on suuremad, teised väiksemad, aga kõik neist peavad au sees nii makse, arveid kui aruandeid. Lõviosa ettevõtetest on aga nii väikesed, et BAUHOF GROUP AS-i sarnaseid laineid need ei löö. Armin Kõomägi on täna 9 organisatsiooni eesotsas. Lisaks osaühingute tegutsevad tema käe all ka paar mittetulundusühingut. NOOR KUNST MTÜ annab välja Noore Kunstniku preemiat, EESTI PADELI LIIT MTÜ populariseerib seda spordiala Eestis. Sven Mansberg on osaline 9 ettevõtte juhtimises. Neist näiteks BALTEK ARENDUS OÜ tegeleb kinnisvara haldamisega. Eelmise aasta jooksul kasutati toda teenust pea 2 miljoni euro eest, kui uskuda ettevõtte maksudeklaratsioone. ACONTO OÜ puhul on kolm meest lisaks juhitööle ka selle ettevõtte omanikud. Tegemist on kleenukese emafirmaga, millele kuuluvad aga 86 miljoni euro suuruse käibega SMARTEN LOGISTICS AS ja 260 000 euro suuruse käibega S-MARTEN LADU OÜ. Kui ACONTO OÜ-s on töötajaid vaid 6, siis SMARTEN LOGISTICS AS-is enam kui 300. ACONTO OÜ haldab tütarde investeeringuid ja vaatab, et pikaajalised sihid oleksid saavutatud. Lisaks pakub ettevõte erinevaid finantsteenuseid.   • Otsid sarnaseid ettevõtteid kliendiks? Telli turundusnimekiri!  

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

ACONTO OÜ-d juhivad kolm musketäri

Armin Kõomägist sai ettevõtja 1993. aastal, mil tema ning tema tänased äripartnerid Indrek Prants ja Sven Mansberg sattusid hulgikaubanduses palgatööd tehes üle
ssb.ee
Armin Kõomägist sai ettevõtja 1993. aastal, mil tema ning tema tänased äripartnerid Indrek Prants ja Sven Mansberg sattusid hulgikaubanduses palgatööd tehes ülemustega konflikti ning otsustasid seejärel iseenda peremeesteks hakata, vahendab Äripäev . Meie vaatame kuidas on meeste ühisel äril ACONTO OÜ -l läinud. ACONTO OÜ alustas peaaegu 19 aastat tagasi, mil juhatuse liige Aare Põder selle asutas, omades selleks ajaks ettevõtluskogemust ligikaudu 1 aastat. Firma valdkond on Ärinõustamine jm juhtimisalane nõustamine. Samas valdkonnas (EMTAK 70221) on tegutsevaid ettevõtteid 2018.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.