DIAMANTEK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 2076 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 19 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga komme

DIAMANTEK OÜ hetkeolukord

Juba 2076 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 19 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

OÜ Diamantek on Eesti kapitalil põhinev ettevõte, mille peamiseks tegevusalaks on roostevabast terasest uksekäepidemete tootmine. Ettevõte asutati 2000. aastal. OÜ Diamantek tootmis- ja kontoriruumid asuvad Savimäe 4, Vahi külas, Tartu vallas.

Ettevõtte eesmärgiks on pakkuda klientide vajadustest lähtuvalt paindlikke, kiireid ning sealjuures kvaliteetseid projektipõhiseid lahendusi roostevabast terasest ja puidust käepidemete tootmisel.

Tootmine

Tootmisel kasutatakse CNC tehnoloogiat, mis võimaldab luua keerukaid freesimist ning treimist eeldavaid detaile. Ettevõtte masinaparki kuuluvad ka seadmed keevitamiseks, puurimiseks, toru painutamiseks, lihvimiseks ja poleerimiseks.

OÜ Diamantek arendab sihikindlalt oma metallitöötlemise kompetentsi. Masinapargi kaasajastamise, tööoperatsioonide optimeerimise ning eksporditurgude müügikäibe toetusel kasvatatakse ettevõtte tootmismahtusid, mis avaldab olulist positiivset mõju ettevõtte toodete omahindadele ning konkurentsivõime kasvule.

Turustamine

Ettevõtte toodangut turustatakse peamiselt Eestis, Lätis, Soomes, Rootsis, Taanis ja Norras. Ettevõte omab pikaajalist kogemust nii eritellimuste kui ka standard- ja suurtellimuste täitmisel, pakkudes oma klientidele professionaalset projektipõhist lähenemist vastavalt nende soovidele, vajadustele ja võimalustele. Täiendava lisaväärtusena pakutakse tootearendustuge ning uudseid disainilahendusi. Ettevõtte toodete kõrge kvaliteet ning lühikesed tarneajad on pälvinud klientide õigustatud heakskiidu. Mahukas tootekataloog ettevõtte kodulehel on alati abiks põhitoodangusse kuuluvate käepidemete tellimisel.

Võrreldes eelmise majandusaastaga suurenes müügitulu 14% võrra. Müük välisturule moodustas 52% ja kohalikule turule 48% kogukäibest.

Majandustegevuse tulemus 2022.majandusaasta müügitulu moodustas 1 108 819 eurot ning aruandeaasta lõpetati 148 737 euro suuruse kasumiga.

Personal

Aruandeperioodil oli OÜ Diamantek keskmine töötajate arv 15 ning töötasusid koos sotsiaalmaksudega arvestati kokku summas 497 097 eurot. OÜ Diamantek juhatus on üheliikmeline. Aruandeperioodil ei määratud ega makstud ettevõtte juhatusele juhtimistasusid.

Peamised finantssuhtarvud

OÜ Diamantek peamised finantssuhtarvud majandusaasta ja sellele eelnenud majandusaasta kohta ning nende arvutamise metoodika:

Finantssuhtarv Valem 2022 2021

Puhasrentaablus (%) Puhaskasum / müügitulu x 100 13,4 8,3

Maksevõime üldine tase (kordades) Käibevara / lühiajalised kohustused 2,2 1,8

Varade rentaablus, ROA (%) Puhaskasum / varad kokku x 100 38,2 25,8

Omakapitali rentaablus, ROE (%) Puhaskasum / omakapital x 100 62,8 44,1

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

Tuleval majandusaastal on plaanis oma turupositsiooni säilitamine ja kindlustamine kohalikul turul ja ka väljasturul.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.