REIN OTTOSONI PURJESPORDIKOOL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 443 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga ja kommente

REIN OTTOSONI PURJESPORDIKOOL OÜ hetkeolukord

Juba 443 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga ja kommenteeritud 6 korda.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Rein Ottosoni Purjespordikool on huviharidust arendav haridusasutus, mis pakub lastele ja noortele huvialakoolina täiendavaid võimalusi sportlikeks treeninguteks, süvendatud spordiõppeks ja isiksuse arenguks vastavalt soovidele ja eeldustele.

OÜ Rein Ottosoni Purjespordikoolil läks 2022 aasta edukalt. Kooli 100 sportlast treenisid ja võistlesid edukalt nii Eestis kui välismaal maist kuni oktoobrini 2022.a.

Võistlemist ja treenimist alustati mais Mehikos MM-l, kus Karl Martin Rammo saavutas Laser Standard klassis 52 koha 180 osavõtjast.

Kooli teised sportlased võistlesid juunioride ja noorte klassis nii MM-l Eestis kui ka EM-l Austrias ja Taanis.

EM-l Austrias saavutas Zoom8 klassis 2 koha Rasmus Randmäe, EM-l Taanis saavutas Optimist klassis William Liiv 17 koha. Zoom8 klassi MM võistlustel Eestis Tilgu sadamas saavutas Elisabeth Ristmets 1 koha ja Rasmus Randmäe 2 koha.

William Liiv tuli Eesti meistriks ja Soome meistriks Optimist klassis, Karl-Martin Rammo jätkas Pariisi OM ettevalmistust kodus.

Väga suur oli laste tahe treenida alates 2.maist kuni septembri lõpuni merel. Toimusid kõik Eesti kalendri poolt kinnitatud võistlused, millest võttis osa 50 kooli sportlast. Kodus võisteldi kaheksal erineval vabariiklikul võistlusel Saaremaal, Hiiumaal, Pärnus, Lohusalus, Tallinnas, Kakumäel, mis olid toredad võistlupaigad. Oli väga sportlik suvi.

OÜ Rein Ottosoni Purjespordikoolis alustas 1.juunist 2022.a. purjetamist õppima 6 uut noort last. Kooli õpilaste arstlikud kontrollid möödusid edukalt, lapsed on arenenud ja kasvanud.

Kool oli aastal 2022 parim kool purjetamise alal ja Tallinnas kõigi koolide arvestuses teine.

OÜ Rein Ottosoni Purjespordikooli aitasid arendada lapsevanemad, Tallinna Kultuuri- ja Spordiamet, Viimsi Vallavalitsus, Eesti Jahtklubide Liit,

Kalevi Jahtklubi, Tallinna Olümpia Purjespordikeskus, Eesti Olümpiakomitee, Reval Cafee ja paljud teised.

Aruandeaastal oli palgalisi töötajaid täistööajale taandatuna keskmiselt 3 inimest.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.