ANTRATON GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Avariid võivad olla ootamatud ja stressirohked sündmused, mis võivad põhjustada mitte ainult füüsilist kahju teie sõidukile, vaid ka mõjutada teie kindlustuspol

Kuidas mõjutab avariiremont teie kindlustuspoliisi hindu?

Avariid võivad olla ootamatud ja stressirohked sündmused, mis võivad põhjustada mitte ainult füüsilist kahju teie sõidukile, vaid ka mõjutada teie kindlustuspoliisi hindu. Kuidas täpselt mõjutab avariiremont teie kindlustusmakseid ja mida saate teha, et hinnatõusu vältida või selle mõju leevendada? Selles artiklis uurime, kuidas kindlustuspoliisi hinnad võivad avariiremonti mõjutada ja annavad mõned praktilised näpunäited, kuidas nendega toime tulla.

1. Avariiremondi mõju kindlustusmaksetele

Kui teie sõiduk on avariis kannatanud, võib kindlustuspoliisi hind tõusta mitmetel põhjustel:

  • Kahju suurus: Kui avarii põhjustab ulatuslikku kahju, mis nõuab suuri remonditöid, võib kindlustusandja tõsta teie kindlustusmakseid. Kui kahju on väiksem ja seda saab odavamalt parandada, siis tõenäoliselt pole mõju nii suur.

  • Korduvad nõuded: Kui olete viimase paari aasta jooksul esitanud mitmeid kindlustusnõudeid, võib see suurendada riski, mida te kindlustusseltsi jaoks kujutate. Korduvad nõuded võivad tõsta ka teie kindlustusmaksete hinda.

  • Kahju süüdlane: Kui avariis oli teie süü, on suurem tõenäosus, et kindlustusmakse tõuseb, sest teie kindlustusandja peab kandma kahjud, mis tulenevad teie vastutusest.

2. Kuidas vältida avariiremondi mõju kindlustusmaksetele?

Kuigi mõned avariiremondiga seotud tegurid võivad olla väljaspool teie kontrolli, on mitmeid samme, mida saate astuda, et vältida või vähendada kindlustuspoliisi hindade tõusu:

  • Ohutu sõidustiil: Hoidke ohutut sõidustiili, vältides liikluseeskirjade rikkumist ja hoides enda ja teiste liiklejate ohutust.

  • Hoidke avariide arv madal: Kui võimalik, proovige vältida mitmeid väiksemaid avariisid, mis võivad aja jooksul teie kindlustusmaksete hinda tõsta.

  • Valige õige kindlustuskate: Valige kindlustuskate, mis vastab teie vajadustele, kuid ärge ülekindlustage. Liiga kõrge katvuse valimine võib tõsta teie makseid.

  • Otsige võimalikult odavat remonditöökoda: Hankige mitu hinnapakkumist avariiremonti teostavatelt töökodadelt, et leida parim hind ja kvaliteetne teenus.

  • Rääkige oma kindlustusandjaga: Kui teate, et avarii on teie süü ja see võib mõjutada teie makseid, pidage vestlust oma kindlustusandjaga. Mõnikord on võimalik leida lahendusi, mis aitavad leevendada hinnatõusu mõju.

Kokkuvõttes võib avariiremont mõjutada teie kindlustuspoliisi hindu, kuid teie käitumine ja valikud võivad seda mõju vähendada. Oluline on olla ohutu juht ja teha teadlikke otsuseid, mis aitavad teil säilitada taskukohase kindlustuspoliisi hinna.

Võtke meiega ühendust:

+372 522 7815

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

ANTRATON GRUPP OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Antraton Grupp on ettevõte, mille põhitegevusalaks on mootorsõidukite hooldus ja remont (EMTAK 45201). See on olnud nende peamine tegevusala juba aastaid nin
ssb.ee
OÜ Antraton Grupp on ettevõte, mille põhitegevusalaks on mootorsõidukite hooldus ja remont (EMTAK 45201). See on olnud nende peamine tegevusala juba aastaid ning nad on selles valdkonnas omandanud märkimisväärse kogemuse ja oskusteabe. 2016. aasta majandusaasta lõpus tehti oluline strateegiline otsus - ettevõte kolis oma tegevuse uutesse ruumidesse. See oli suur samm ettevõtte jaoks, kuid nagu iga suure muutuse puhul, tõi see kaasa ka mõningaid väljakutseid. Üheks neist oli ettevõtte käibe kahanemine 2017. aastal. Kuid hoolimata sellest suudeti ettevõte hoida kasumis, mis on märkimisväärne

Millised on kõige sagedasemad väljakutsed seoses mootorsõidukite remondiga ja kuidas neid lahendada?

Mootorsõidukite remont võib olla väljakutsuv ja kallis protsess, eriti kui te ei tea täpselt, mida oodata või kuidas olukorraga toime tulla. Siiski, olles teadl
ssb.ee
Mootorsõidukite remont võib olla väljakutsuv ja kallis protsess, eriti kui te ei tea täpselt, mida oodata või kuidas olukorraga toime tulla. Siiski, olles teadlikud kõige sagedamini esinevatest väljakutsetest ja teades, kuidas neid lahendada, saate säästa aega, raha ja närve. Selles artiklis vaatleme, millised on kõige tavalisemad väljakutsed seoses mootorsõidukite remondiga ja kuidas neid edukalt lahendada. 1. Kõrged remondikulud Üks peamisi väljakutseid mootorsõidukite remondiga on kõrged kulud, eriti juhul, kui remont hõlmab ulatuslikke töid või osade väljavahetamist. Kuidas sellele

Kas teate, millal on õige aeg autoremondi jaoks?

Autode remont on paratamatu osa igapäevasest sõiduelust. Kuid kas olete kunagi mõelnud, millal on õige aeg autoremondi jaoks? Kas peaksite ootama, kuni auto on
ssb.ee
Autode remont on paratamatu osa igapäevasest sõiduelust. Kuid kas olete kunagi mõelnud, millal on õige aeg autoremondi jaoks? Kas peaksite ootama, kuni auto on täiesti rivist väljas, või on parem hooldada ja remontida seda regulaarselt ennetavatel eesmärkidel? Selles artiklis uurime, millal on parim aeg autoremondi jaoks ning kuidas ennetav hooldus võib säästa nii aega kui ka raha. Regulaarne hooldus hoiab ära suuremad probleemid Üks tavaline viga, mida autoomanikud teevad, on oodata, kuni nende sõidukis ilmnevad suured probleemid enne remondi otsustamist. Siiski võib regulaarne hooldus

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.