KOLOMNA ENERGY SERVICE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 499 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 101 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga komme

KOLOMNA ENERGY SERVICE OÜ hetkeolukord

Juba 499 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 101 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ KOLOMNA ENERGY SERVICE algas oma majandustegevust 2001 aastal.

Osaühingu põhitegevuseks on muude üld-ja eriotstarbeliste masinate ja seadmete hulgimüük.

Ülevaade olulistest sündmustest majandusaastal 2022 aastal ettevõte realiseerimise netokäive moodustas 697.3 tuhat eurot. Võrreldes eelmise aastaga müügitulu vähenes 1,99 korda. Suurimad ostjad olid aruandeaastal: Mauritius – 657 tuhat eurot. Müügitulu langus oli tingitud nõudluse vähenemisega ettevõtte tegevusalal. Peamised kukud koosnevad kaubakuludest ja moodustavad 98% müügitulust. OÜ Kolomna Energy Service lõpetas oma majandusaasta kahjumiga mis moodustas 33.86 tuhat eurot. Aastaruande kahjum kaetakse eelmiste perioodide kasumi arvelt.

Valuutakursside muutumise risk

Ettevõtte valuutariski vältimise põhiinstrumendiks on lepingute europõhisus, aruandeaastal suurem osa äritehingutest oli eurodes. Ettevõttel puuduvad olulised kohustised ja nõuded muudes valuutades. Seetõttu valuukursside muutumise risk on madal.

Teisi riski, nagu intressimäärade ja börsikursside muutumisega seonduvaid riske ei ole avaldanud olulisema mõju ettevõtte äritegevusele.

Personaal 2022 aastal ettevõtes töötas põhikohaga 1 töötaja. Tööjõukulud moodustasid 28.26 tuhat eurot, selhulgas juhatuse liikme tasu moodustas 15 tuhat eurot.

Olulised keskkonna- ja sotsiaalsed mõjud

Kolomna Energe Service OÜ põhitegevusala ei ole olulise keskonnamõjuga ja ei avalda negatiivseid mõju keskkonnale. Ettevõtte töötajaskond on suhteliselt stabiilne, tööjõu voolavust ei esine. Kõik töölepingute tingimused täidetakse.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks 2022 aastal ettevõtte planeeritakse jätkada koostööd oma pikaajaliste partneritega ning osaleda jätkuvalt seadmete ja materjalide tarnimisel kõikile potentsiaalsetele klienditele.

Peamised finantssuhtarvud.

2022 2021

Müügitulu (tuh.EUR) 697,3 1 390,8

Puhaskasum (tuh.EUR) -33.86 -22.57

Lühiajaliste kohustuste 2.85 1.75

Ettenäidatud relatiivsete finantsnäitude arvutuse metoodika: n Lühiajaliste kohustuste kattekordaja (kordades) = käibevara/lühiajalised kohusted

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.