VIRU VÄLJAKU ARENDUSE AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1484 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 205 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga komm

VIRU VÄLJAKU ARENDUSE AS hetkeolukord

Juba 1484 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 205 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Viru Väljaku Arenduse AS põhitegevuseks on Viru Keskuses Viru väljak 6 asuvate pindade omamine, väljaüürimine ja haldamine. Viru Keskuse kui terviku ühist igapäevast juhtimist korraldab sidusettevõte AS Viru Keskus.

Viru Väljaku Arenduse 2022. aasta majandustulemused olid head ja ootuspärased. Aruandeaastal jätkusid 2021. aastal alanud Viru Keskuse uuendamisprojekti ehitustööd, mis teostatakse mitmes etapis ja mis jätkuvad veel ka järgmisel majandusaastal. Oluline muudatus Viru väljak 6 pindadel oli IV korruse avamine uue kontseptsioonina „Ilusfäär“, mille üürnikud pakuvad keskuse külastajatele erinevaid tervise- ja iluteenuseid.

Viru Väljaku Arenduse AS 2022.a. netokäive oli 7,3 miljonit eurot ning see kasvas aastases võrdluses ligikaudu 19%.

Eelneva 2021.a. tulusid mõjutas negatiivselt 2020.a. alanud koroonapandeemia ja sellega seotud mitmed piirangud kaubanduskeskustele ning kaubanduskeskuste üürnikele. Viru Väljaku Arenduse ärikasum 5,0 miljonit eurot kasvas võrreldes eelneva aastaga 13% peamiselt müügitulu suurenemise tõttu.

Viru Väljaku Arenduse 2022. aasta puhaskasum oli 5,1 miljonit eurot, mis on aastases võrdluses ligikaudu 16% suurem eelnevast majandusaastast. Puhaskasumi kasvu toetasid müügitulu kasv ja finantstulude kasv.

2023. aasta saab jätkuvalt olema mitmete väljakutsetega, kuna kõrge inflatsioon omab negatiivset mõju tarbijakindlusele. Lisaks mõjutab nii eraisikuid kui ka ettevõtteid järsult tõusnud intressikulu tulenevalt baasmäärade kiirest kasvust. 2023. aasta I poolaasta lõpuks valmib Viru Keskuse uuendamisprojekti viimane etapp.

Ettevõtte juhatuse ja nõukogu liikmetele 2022. aastal tasusid ei makstud.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.