BALTIC MARINE GROUP AS

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 4451 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 53 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,9 punktiga ja kommen

BALTIC MARINE GROUP AS hetkeolukord

Juba 4451 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 53 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,9 punktiga ja kommenteeritud 34 korda.

Tegevusaruanne 2022

AS Baltic Marine Group asutati 2001.aastal. Samal aastal alustati majandustegevusega.

AS Baltic Marine Group põhitegevusaladeks on tööstuse, mere ja raudtee valdkonna diiselmootorite müük, hooldus ja nende mootorite varuosade müük; laeva seadmete hooldus ja remont; diiselgeneraatorite müük; koostootmisjaamade elutsükli hooldus ja remont.

AS Baltic Marine Group majandustegevust iseloomustas 2022. aastal kehtivate lepingute ja püsiklientide teenindamine ja laienemine mere lõbusõidu aluste mootorite kapitaalremondi turule. 2019. aastal alustatud ettevõtte restruktueerimise tulemusena lõpetasime 2020 aastal tegevuse Leedu tütarettevõttes BM Rail UAB ja jätkame Leedus tegevust läbi AS Baltic Marine Group filiaali. 2022 aastal lõpetasime tegevuse

Läti tütarettevõtte BM EnergySIA ja jätkame Lätis tegevust läbi AS Baltic Marine Group filiaali kaudu.

Suuremad projektid aastal 2022 oli Leedu raudtee vedurite mootorite hooldus ja varuosade müük, Leedu mereväe laevade mootorite remont,

Lätis vedurite ja reisirongide mootorite hooldus ja varuosade müük; Eestis parvlaevade mootorite hooldus ja varuosade müük, töölaevade mootorite ja muude seadmete müük, hooldus ja remont.

2022. aastal alustasime Kohler SDMO generaatorite osakonna eraldamist Baltic Marine Group AS-ist. Selle äriüksuse eraldamisega on plaanitud restruktueerimine lõppenud. Loodud on uus ettevõte BMG Energy OÜ, milline tegeleb Kohler SDMO generaatorite müügi, paigalduse ja hooldusega.

Käive vähenes võrreldes 2021.a. 24%. Käibe vähenemise põhjuseks oli firma restruktueerimine, millega eraldus Baltic Marine Group AS-st generaatorite müügiüksus ja aastal 2022 ei olnud meie klientidel plaanilisi suuremahulisi kapitaalremondi projekte. AS Baltic Marine Group 2022.a. müügitulu oli 11,6 miljonit EUR ja 2021.a. konsolideeritud müügitulu oli 15,3 miljonit EUR.

2022.a. müügitulust moodustas: - 41% ehk 4,7 miljonit EUR laevamootorite ja varuosade müük - 15% ehk 1,8 miljonit EUR diiselgeneraatorite müük ja hooldus - 41% ehk 4,3 miljonit EUR rongi diiselmootorite hooldus ja varuosade müük' - 1% ehk 0,2 miljonit EUR gaasigeneraatorite müük 2021.a. müügitulust moodustas: - 32 % ehk 4,9 miljonit EUR laevamootorite ja varuosade müük - 15 % ehk 2,3 miljonit EUR diiselgeneraatorite müük ja hooldus - 52 % ehk 7,9 miljonit EUR rongi diiselmootorite hooldus ja varuosade müük - 3 % ehk 0,4 miljonit EUR gaasigeneraatorite hooldus

Suurimad välispartnerid kauba ekspordil olid Läti ja Leedu ja kauba impordil olid Saksamaa ja Prantsusmaa.

2022.a. tehti investeeringuid 102,3 tuhat EUR (2021.a. 64,9 tuhat EUR). Uuendati autoparki ja töövahendeid.

Ettevõttes töötas 2022.a. 35 põhikohaga töötajat (2021 aastal 33 töötajat), ning kogu 2022.a. palgakulu oli 1713 tuhat EUR (2021 aasta palgakulu oli 1514 tuhat EUR).

Aktsiaseltsi juhatus koosneb ühest liikmest, kes on ka tegevjuht, Läti ja Leedu filiaalides on tegvjuhid. Konsolideeritud tegevjuhtkonna tasud olid 2022.a. 91,2 tuhat EUR.

Nõukogu liikmetele töötasu ei makstud.

Juhtkond usub, et on võtnud kasutusele kõik vajalikud meetmed, et tagada Ettevõtte jätkusuutlikus praegustes tingimustes.

AS Baltic Marine Group põhieesmärk 2023 aastaks on turuosa säilitamine nii laevamootorite ja varuosade ning rongi diiselmootorite ja varuosade müügil ja hooldusel.

Baltic Marine Group AS ja Ettevõtte Läti ja Leedu filiaalid on jätkuvalt tegutsevad.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

BALTIC MARINE GROUP AS: käive kasvab nagu pirukas soojas ahjus

BALTIC MARINE GROUP AS  toob maale tehnilist varustust laevanduse ja tööstuse tarbeks. Ettevõte aitab ka siis, kui miski nihu läheb. BALTIC MARINE GROUP AS nime
ssb.ee
BALTIC MARINE GROUP AS toob maale tehnilist varustust laevanduse ja tööstuse tarbeks. Ettevõte aitab ka siis, kui miski nihu läheb. BALTIC MARINE GROUP AS nimelt remondib ja hooldab laevu, ronge ja tööstusseadmeid. Eelmise aasta lõpus on neil aga eriti hästi minema hakanud ning käive on kasvanud nagu pirukas soojas ahjus. Asutatud: 2001 .aastal Töötajate arv: 29 inimest Käive 2017. aastal: 16 miljonit eurot Juht: Ardo Kuusk Päris kenasti on BALTIC MARINE GROUP AS-il läinud kogu aeg, viimased aastad on ettevõte saanud nii käivet kasumit saanud mõõta juba miljonites.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.