REAALPROJEKT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 5920 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 69 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommen

REAALPROJEKT OÜ hetkeolukord

Juba 5920 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 69 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommenteeritud 9 korda.

Tegevusaruanne 2022

Osaühing Reaalprojekt on kontsern, kuhu kuuluvad peale emaettevõte Reaalprojekt OÜ veel tütarettevõtted: 60% osalusega DataCap OÜ, 51,42% osalusega G.E.O Grupp OÜ, 51,61% osalusega Läti tütarettevõte Latvijasmernieks.lv

SIA, 80,00 % osalusega Leedu tütarettevõte Realprojektas UAB ja 51% osalusega Rootsi tütarettevõte Reaalprojekt AB.

Emaettevõte omab lisaks 16,67 % osalust sidusettevõttest Estonian Envirnmental Engineering OÜ.

Ettevõte pakub taristute projekteerimise täisteenust alates insener-tehnilisest projekteerimisest ja nõustamisest kuni ehitusgeoloogiliste ja -geodeetiliste uurimustöödeni välja. Lisaks teostame ekspertiise, konsultatsioone ja projektijuhtimist.

Meie eesmärgiks on olla osa säästliku ja kestva infrastruktuurikeskkonna arendamisel Balti maades ning Rootsis.

Äritegevus

Kontserni 2022.a. müügitulu oli 8 160 619.- eurot, kasvades eelneva aastaga võrreldes 14%. Aruandeaasta puhaskasumiks kujunes 185 730,- eurot.

Kontserni müügikäibest 57% teeniti ehituslik insener-tehnilisest projekteerimisest ja nõustamisest ning 43% teeniti ehitusgeoloogilistest -ja geodeetilistest uurimustöödest.

2022. aasta investeeringutega kaasajastati arvutiparki ja soetati geodeetiliste ja geoloogiliste uurimistööde teostamiseks seadmeid.

Kontserni tegevust iseloomustavad suhtarvud ja nende arvutamise metoodika: 2022 2021

Puhaskasumi marginaal: puhaskasum/müügitulu 2,28% 4,41%

Ärikasumi marginaal: ärikasum/müügitulu 2,6% 5,0%

Lühiajaliste kohustiste kordaja: käibevarad/lühiajalised kohustused 1,2 1,2 2022. aasta kasumlikkus on langenud seoses panustamisega ettevõtte kasvu, mistõttu käibe kasv on viibes suhtes kulude kasvuga.

Ettevõtte erialasest tegevusest tulenevad tegevusriskid ja võimalikud kahjud on kaetud kindlustuslepingutega.

Arengusuunad aastal 2023 2022.a. oli ettevõtte tegevusaladel küllaltki konkurentsitihe, tööde ühikhinnad püsisid eelnevate aastate tasemel.

2023.aasta tuleb ettevõttel keerulisem, kuna Eestis ja Rootsis on tunda tugevat tellimuste langust seoses majanduslangusega ja intresside kasvuga.

Geotehniliste uuringute teostamise poolelt on Reaalprojekt Eestis oma jõudluselt seoses suurima konkurendi jõudluse vähenemisega täna kõige võimekam, mistõttu eriti suurte projektide puhul on meil eelis saada uuringulepinguid. See annab võimaluse ka uuringute hinna tõusule.

2023. a.olulised märksõnad on:

Reaalprojekt grupi projekteerimisteenuste ühtlustamine, et võimaldada kiirelt teostada töid erinevatest Reaalprojekt grupi ettevõtetest Läti, Leedu, Eesti või Rootsi turule.

Rootsi turul kasvamine ning grupi ettevõtete teenuste kohandamine Rootsi turu nõudmistele.

Turupositsiooni tugevdamine läbi loodud tütarettevõtete Läti, Leedu ja Rootsi turgudel.

Reaalprojekt emaettevõtte projekteerimisteenuse efektiivistamine.

Geotehniliste uuringute osas oma turu liidripositsiooni kindlustamine.

Ettevõtte eesmärkide ja arengusuundade täitmisel peame oluliseks oma töötajatesse investeerimist ning nende kompetentsi tõstmist, et pakkuda kvaliteetset teenust.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Vabariigi Valitsus teeb ettevalmistusi uue raudteeühenduse rajamiseks

Vabariigi Valitsus kavandab läbi viia liikuvusreformi ühistranspordi ümberkorraldamiseks. Reformi eesmärgiks on pakkuda reisijatele rohkem sõiduvalikuid ühistra
reaalprojekt.ee

Alustatakse Juula ja Alu viaduktide ehitust

Verston ja Järelpinge Inseneribüroo OÜ tegid ühispakkumise Alu ja Juula maantee viaduktide ning Kodila raudteejaama ehituseks. Mõlema viaduktiga seotud teelõigu
reaalprojekt.ee

Rail Baltica Ülemiste veeremidepoo põhi- ja tööprojektidele väljastati ehitusload

Tellija: OÜ Rail Baltic EstoniaTöö teostamise aeg: 12.2020 kuni 02.2024Asukoht: Tallinna linna ja Rae valla piiril Reaalprojekt OÜ poolt koostatud […]
reaalprojekt.ee

Kanama-Valingu teelõigu ehitus

Valminud on Tallinna ringtee Kanama-Valingu teelõigu ehitus, mille projekteerimist vedas OÜ Reaalprojekt. Meeskonda juhtisid Taavi Sadam ja Mikk Reier. Pildil [
reaalprojekt.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.