KOIDULAPARK HOTELL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1227 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 50 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga komme

KOIDULAPARK HOTELL OÜ hetkeolukord

Juba 1227 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 50 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

2022. aastal asendusid Covid-19 pandeemiast tingitud piirangud Venemaa agressioonist Ukraina vastu tingitud mõjudega põhitegevusele.

Aprillist kuni detsembri lõpuni majutas Koidulapark Hotell lühiajaliselt Sotsiaalkindlustusameti partnerina Ukrainast saabuvaid sõjapõgenikke.

2022. aasta Koidulapark Hotell OÜ netokäive oli 545 217 eurot, mis on üle kahe korra kõrgem tavapärasest aasta müügitulust. Sotsiaalkindlustusametiosakaal müügitulust oli 55%. Hotelli tavapärase põhitegevuse müügitulu jäi 2% alla 2019. aastale.

Kinnisvara väljarentimisest saadud tulu oli üle 29 tuhande euro. Koidulapark Hotell OÜ lõpetas majandusaasta 121 tuhande suuruse kasumiga.

Majutusteenuse netokäive koos hommikusöögiga oli ligi 371 tuhat eurot, toitlustuse netokäive oli ligi 122 tuhat eurot, ülejäänud müügipunkti, konverentsiteenuste ja edasimüüdud teenuste käive ligi üheksa tuhat eurot ning lobby-baari käive üle 14 tuhande eurot.

Koidulapark Hotelli hooaeg oli seoses SKA lepinguga 9- kuuline tavapärase 6 kuu asemel. Sel perioodil müüdi 5857 tuba, külastajaid oli 2983 ja ööbimisi 10950. Pika hooaja keskmine täituvus oli 56%. Keskmine tavaturistide majutuse pikkus oli 2 ööd. Siseturistide osakaal oli 33% turistide arvust. Eestimaalaste majutuse pikkus kahanes ja oli 1,4 ööd. Välismaalaste majutuse pikkus kasvas pisut ja oli keskmiselt 2,3 ööd.

Välismaalastest oli 70% soomlased, 5% leedukad. Läbi reisikorraldajate müük ei taastunud ning oli endiselt alla 2% kogumüügist. Läbi rahvusvaheliste broneerimissüsteemide müüdi 33% (tavaturistidele müüdud tubadest 62%) kõigist müüdud tubadest.

2022. aastal investeeris ettevõte hommikusöögi ala uuendamisse üle 4 tuhande euro. Investeeringuga viidi hommikusöögi pakkumine uuele tasemele ja see võimaldas ka teenindada SKA kliente. Renoveeriti ja kaasajastati 11 numbritoa vannitoad, investeeringu suurus oli 60,5 tuhat eurot.

2023. aastal on planeeritud jätkata vannitubade kaasajastamist ning renoveerida 16 numbritoatoa vannitoad. Kõik vannitoad on plaanis renoveerida enne 2024. aasta hooaega. Planeeritud on firmagraafiks tänapäevastamine ning uue kodulehe loomine.

Ettevõttes töötas 2021. aastal hooajal aprillist detsembrini keskmiselt 10 täistööajaga töötajat. ja 1 töötaja läbi tööjõu rendi. Aastaringselt töötas alaliselt 1 töötaja. 2021. aasta palgakulu oli üle 200 tuhande eurot. Renditööjõu kulu oli üle 9 tuhande euro. Koidulapark Hotell OÜ juhatus koosneb 2 liikmest. 2022. aasta jooksul juhatuse liikmetele tasu ei makstud.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.