DIALE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 533 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga komment

DIALE OÜ hetkeolukord

Juba 533 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ DIALE alustas oma tegevust aastal 2001. Aastal 2022 tegutses OÜ DIALE jätkuvalt nii kinnisvara üürile andmise valdkonnas kui juhtimissüsteemide alaste teenuste osutamisega. Aruandealust majandusaastat hindab juhatus rahuldavaks.

Vastavalt plaanitule jätkas OÜ Diale 2022 aastal tegevust kinnisvara alal. Jätkuvalt otsitakse pikaajalisi üürnikke, kuid vajaduse korral ollakse valmis ka lühiajalise üüriteenuse pakkumiseks. 2022 aastal teostati esmakordselt üüritulu väljamakseid. Geopoliitilistest mõjudest tulenevalt otsustati müüa 2021 soetatud üürikorter Põhja-Tallinnas.

Juhtimissüsteemide alase teenuse osutamise maht aruandeaastal jäi samasse suurusjärku kui eelneval perioodil. Juhtimissüsteemide konsultatsiooniteenust osutati peamiselt AS-ile YIT Eesti ja juhtimissüsteemide hindamisteenust LRQA Sverige AB-le.

2022 aastal jätkas OÜ Diale investeeringutega väärtpaberibörsil. Peamiselt soetati aktsiaid Tallinna Väärtpaberibörsi Eesti ettevõtete nimekirjadest, lisaks ka vähesel määral USA börsilt. Väärtpaberite omamisel on eesmärk igaaastast dividenditulu teenida.

OÜ Diale tegevusalade nimekirja vahepealsel perioodil muudetud ei ole, olles registreeritud ka majandustegevuse registris (MTR), samas vastavaid teenuseid osutatud ei ole.

OÜ DIALE plaanib jätkata kinnisvara üürile andmise valdkonnas ja juhtimissüsteemide alaste teenustega.

Käesoleva raamatupidamise aastaaruande koostamisel on lähtutud eeldusest, et ettevõte on jätkuvalt tegutsev ning meil ei ole tegevuse lõpetamise kavatsust ega vajadust. Juhtkond eeldab, et majandusolukorra mõjudest tulenevalt ei ole vajadust 2022.a. aastaaruannet korrigeerida ning tegevus jätkub järgmise 12 kuu jooksul.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.