POLAR KINNISVARA EESTI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 750 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga komment

POLAR KINNISVARA EESTI OÜ hetkeolukord

Juba 750 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Polar Kinnisvara Eesti OÜ on registreeritud Äriregistris 26.02.2002.a.

Majandustegevus algas märtsis 2002.a., käibemaksukohuslane alates 01.08.2002.a.

Ettevõte tegeleb kinnisvara rendileandmise ja arendusega. Põhitegevuse EMTAK´i kood on 68201. Ettevõte on põhirentnik erinevat tüüpi kinnisvarale, mis on antud allrendile büroo-, äripindadena ja ladudena. Büroo- ja laopindade rendileandmine maksustatakse 20% käibemaksuga.

Polar Kinnisvara Eesti OÜ juriidiline aadress on Tehnika 16-22M, Tallinn, mis on ka firma üheks tegevusaadressiks.

Ettevõtte eesmärkideks 2023 majandusaastaks on jätkata senist tegevust kinnisvara rentimisel allrentnikele, vajadusel teostada remonditöid ja võimaluse korral parandada majandustegevuse näitajaid.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.