MELLIFERA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1026 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puud

MELLIFERA OÜ hetkeolukord

Juba 1026 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Mellifera OÜ tegutseb alates septembrist 2002.a. valdavalt Tartus ja Lõuna-Eestis, kliente on Põlvamaalt, Jõgevalt, Viljandist, Pärnust, Tallinnast. Koostöö jätkub Tartu Ülikooli ja

Tartu Ülikooli Kliinikumi erinevate kliinikutega, samuti Põhja-Eesti Regionaalhaiglaga.

Lisandunud on uusi kliente, klientide üldarv on suurenenud 647-ni.

Tagasiside klientidelt on olnud endiselt positiivne, seda näitab ka klientide üldarvu jätkuv suurenemine ja olemasolevate klientide taaspöördumine. Oluline on olemasolevate kliendisuhete hoidmine.

Aastal 2022 oli firma käive 103 457,00 € mis võrreldes eelneva 2021.a. käibega (152 138,00 €) on märkimisväärselt vähenenud. Firma kahjum oli 2022-l aastal 8284 €. Käibe languse põhjuseks on ennatlikult soetatud materjalid lattu kasutamiseks juhul, kui hanked oleksid õnnestunud. Samuti on firma kasumlikkust päris palju mõjutanud toorainete jätkuv hinnatõus ja klientide järjest suurenev hinnatundlikkus.

Mõned veidi suuremad tööd tehti möödunud aastal Tartu Ülikooli Kliinikumile, Räpina

Haiglale ja Valga Haiglale.

Firma jätkab endiselt rulookardinate ja muude aknakatete vahendamist,valmistamist ja paigaldamist. Detailid ja kangad ruloode jm. valmistamiseks hangitakse kodumaistelt firmadelt, hea koostöö on paljude samal alal tegutsevate kohalike firmadega.

2022.a. jätkas Mellifera OÜ putukavõrkude komplekteerimist ja paigaldamist.

2022. aastal jätkus suitsugeneraatorite ja vineerist automaatika ja küttekehaga varustatud suitsutuskappide müük.

Firma teeb kõik mis võimalik, et 2023.a. suurendada käivet, likvideerida eelmisel majandusaastal saadud kahjum ja jõuda järgmise majandusaasta lõpuks kasumisse.

Uue tootena mida plaanis pakkuda Eesti tarbijatele käivad läbirääkimised ( tellitud on ka näidistoode) Hiina varikatuste tootjaga.

Jätkuvalt on vaja investeerida töövahenditesse ja materjalidesse.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.