KAAMOS GROUP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 6092 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 113 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga aga komm

KAAMOS GROUP OÜ hetkeolukord

Juba 6092 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 113 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Kaamos Group on 2002. aastal asutatud kodumaise kapitaliga investeerimisfirma, mis koondab enda alla kõik

Kaamose ettevõtted. Kaamos Groupi suurimad investeeringud hõlmavad kinnisvaraarendust ja ehitust, taastuvenergeetikat ning puidutööstust.

Digitaliseerimine

Kaamos Groupi jätkuv fookus 2022. aastal oli ettevõtete ülene digitaliseerimine. Kui eelneval perioodil on olnud fookuses projektijuhtimise, meeskondade koostöö, personalihalduse ning erinevad klientidele suunatud keskkonnad, siis 2022. aastal alustati kliendilahenduste keskkonna kui uue ärisuuna arendamisega. Viimane on

Kaamos Groupi vaates tulevikku vaatavalt suure rõhuasetusega ning laiema kasvuperspektiiviga, millesse panustamine jätkub ka 2023. majandusaastal. 2022. aastal alustati ja 2023. aastal jätkatakse suuremahulise digitaliseerimisprogrammiga puidutööstuse ärivaldkonnas. 2023. aastal on lisaks fookuses arendada dokumendihaldus - ja juhtimisarvestus tarkvara.

Roheline Kaamos

Roheline Kaamos on osa Kaamose ESG strateegiast, mille üheks oluliseks eesmärgiks on olla jätkusuutlik ja lähtuda otsuste langetamisel kestliku arengu põhimõtetest igas tegevusvaldkonnas. Rohetiigri asutajaliikmena soovime viia ellu rohehüpet ja kasvatada ühiskonnas keskkonnateadlikku käitumist. Järgime oma tegevuses keskkonnaalast seadusandlust, ühiskondlikke eetikanorme ning häid tavasid. Tegeleme töötajate keskkonnateadlikkuse tõstmisega ja korraldame keskkonnaalaseid ühisüritusi.

2022. aastal astusime järgmised olulised sammud, et muuta maailma paremaks koduks kogu ühiskonnale:  Avala päikesejaam, mis on ühtlasi ka tänaseni Eesti suurim katusel asuv päikesepark, tootis aasta jooksul 1 325 MWh roheelektrit. Avala kvartal tarbis ise toodetud roheenergiast 1 014 MWh.

 Kasvatasime taastuvenergia tootmismahu ca 17 kordseks, omades mitmeid päikesejaamu üle terve

Eesti. Meie eesmärk on katta Kaamos gruppi kuuluvate ettevõtete energiavajadus tulevikus täies mahus oma tootmisvõimsustega ja anda oluline panus Eesti rohepöördesse.

 Mõlemad Avala kvartali ärimajad, Electra ja Polaris, said LEED Gold ehk Leadership in Energy and

Environmental Design sertifikaadi. LEED sertifikaat omistatakse hoonetele, mille projekteerimisel,

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.