EHITUSVEOD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1199 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 21 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga komme

EHITUSVEOD OÜ hetkeolukord

Juba 1199 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 21 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

2022. aastal jätkasime väljakujunenud erinevate transporditeenuste pakkumisega Eesti piires. Kaubaveoteenuste osutamiseks kasutati põhiliselt tõstukitega madelveoautosid, tagaluuktõstukitega tentveoautosid ning tavalisi madelveoautod.

2021. aasta alguses alanud koroonaviiruse pandeemia ja sellega seotud olukord Eestis ei ole ettevõtte tegevust oluliselt mõjutanud. Erilisi muudatusi võrreldes viimaste aastatega peamises tegevusvaldkonnas ning teenustegruppides ei olnud.

Tulud, kulud ja kasum 2022. aastal moodustas Ehitusveod OÜ müügitulu 597 tuhat eurot, mis on 80 tuhande euro võrra rohkem 2021 aasta tulemusest.

Ehitusveod OÜ aasta tulemiks kujunes kasum 69 tuhat eurot.

2022 aastal suutsime hoida meie klientide debitoorse võlgnevuse kontrolli all.

Olulised keskkonna- ja sotsiaalsed mõjud

Ehitusveod OÜ ei sea oma igapäevase tegevusega ohtu siin töötavaid inimesi ega ümbritsevat keskkonda.

Töötajad on instrueeritud järgima töötervishoiu- ja tööohutusalaseid juhendeid. Töökohas on teostatud riskianalüüs.

Vananenud põhivara müük, investeeringud 2022. aastal müüdi üks vana veok, samas soetati juurde üks kasutatud sõiduauto.

Personal

Aruandeaastal oli Ehitusveod OÜ-s keskmiselt 11 töötajat. 2022. aastal moodustas töötasufond 191 tuhat eurot, mis on 31 tuhande euro võrra rohkem kui eelmisel aastal.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

Ehitusveod OÜ põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on jätkata Eesti-sisese transportteenuse pakkumisega. Plaanis on uuendada veoparki ning kaasajastada tööprogramme. Jätkuvalt on eesmärgiks püsida majanduslikult stabiilne ning töötada kasumlikult. Teenuseartiklites suuri muudatusi ette ei ole näha.

Kindlasti on plaanis kindlustada olemasolevaid kontakte ning otsida uusi.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.