CREVI INVESTEERINGUD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1321 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 84 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puu

CREVI INVESTEERINGUD OÜ hetkeolukord

Juba 1321 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 84 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Crevi Investeeringud OÜ on asutatud 2002.aasta oktoobris. Konsolideerimisgrupi põhitegevusaladeks on investeerimisalane tegevus, kinnisvaraarendus, transport, metsandus, piirituse ning alkohoolsete jookide tootmine.

Crevi Investeeringud grupi konsolideeritud raamatupidamise aastaaruandesse on konsolideeritud Fidus Kinnisvara OÜ, Intermar Prosperity

Shipping, Fonde Holding OÜ, PL Trans AS, ES Bioenergia OÜ, Moe OÜ, Skaala Torn OÜ, Estonian Spirit OÜ ja Cargohunters AS ning Fidus

Kinnisvara tütarettevõtte Pitek Arendus OÜ ja Eesti Metsnik OÜ ning Fonde Holding OÜ tütarettevõte Kalmari 12 Võrk OÜ, Kiili Kodukvartal OÜ ja Armada Capital OÜ ning Eesti Metsnik OÜ tütarettevõte Magasini Kodu OÜ ning Moe OÜ tütarettevõtte Moe Õllevabrik OÜ finantsnäitajad.

2022. aastal grupis toimunud olulised sündmused.

KINNISVARA

Kiili Kodukvartal elamuarenduse ehitustegevusega alustamine. Kahes etapis alustasime 13 kortermaja arendamisega, mille kogumaht on 136 ühikut, millest 85% on tänaseks müüdud. Kiili Kodukvartal arenduse kogumaht on 176 elamuühikut.

Vana-Viru 13/Aia 4 äripindadega korterelamu – jätkasime hoonete väljaüürimist. 2787-ruutmeetrist on 95% väljaüüritud.

Kalmari tee 12 tootmishoone. Jätkasime tootmishoone haldamisega. 6400-ruutmeetrise tootmishoone rentnik on Rootsi tööstuskontserni

Inission AB Eesti üksus.

Tuleviku tee 12 ärihoone. Jätkasime 1270-ruutmeetrise stock-office tüüpi ärihoone väljaüürimist ning haldamist. Hoone on täielikult üürilepingutega kaetud.

Matsu terminal Irus – jätkasime platsi ning PVC-hallide haldamise ning väljaüürimisega.

Jätkasime kinnisvara arendusprojektide projekteerimisega, et kindlustada lähiaastateks vajalikud arendusmahud ning olla turgude tõusutrendiks valmis.

Metsandusvaldkonnas jätkasime metsamaade ostmisega ning teostasime raideid Saaremaal ning Hiiumaal.

Transpordivaldkonnas müüdi maha viimane kaubalaev. Jätkasime maanteetranspordiga, kus põhirõhk on konteinerite veol.

ALKOHOLITOOTMINE

Moe peenviinavabriku territooriumil alustati butiik-hotelli ehitamisega ning jätkati tehases tootmise efektiivsuse edendamisega ning tootevaliku suurendamisega.

2023. a planeeritud tegevused

KINNISVARA

Kiili Kodukvartal elamuarenduse asjaõiguslepingute sõlmimine ning korterite üleandmine klientidele. 2023. aasta lõpuks anname eeldatavasti 136 korterit elanikele üle.

Ärikinnisvara segmendis jätkame olemasolevate hoonete haldamise ning väljaüürimisega ning on kavas soetada uus tootmishoone, samuti väljaüürimise eesmärgil, et suurendada kontserni aastast üüritulu.

Jätkata Vana-Viru 13/Aia 4 äripindadega korterelamu haldamise ning väljaüürimisega.

Jätkata projekteerimisfaasis olevate arenduskinnistute projekteerimisega.

Jätkata Matsu terminali haldamisega ning jõuda uue detailplaneeringu kehtestamiseni, mis võimaldaks meil territooriumil uusi tootmishooneid rajada.

Metsandusvaldkonnas jätkuvalt metsamaid juurde osta. Raieid eriti ilmselt teostada pole plaanis, kuna hinnad on langenud.

Maanteetranspordis on eesmärgiks konkurentsivõime hoidmine ning edendamine.

Alkoholitootmises on suurimaks eesmärgiks kasumisse jõudmine ning käibe suurendamine.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.