INMEDIAS RES OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Inmedias Res OÜ on 2003.aastal asutatud ettevõte, mille peamisteks tegevusvaldkondadeks on erinevate puittoodete valmistamine, ost-müük, i

Inmedias Res OÜ tutvustus

Inmedias Res OÜ on 2003.aastal asutatud ettevõte, mille peamisteks tegevusvaldkondadeks on erinevate puittoodete valmistamine, ost-müük, import-eksport.

Grupp

Inmedias Res OÜ on seotud tootmisettevõtetega - Baltic Fence OÜ, Ecosauna Project OÜ ja Baltic WP OÜ, mis tegelevad hööveldamise ja puittoodete (näiteks saunad, kümblustünnid, kämpingud, paviljonid, laste mängumajad, suvemajad) valmistamisega.

Tooraine

Nii enda tootmiste  kui ka klientide vajaduste tarbeks hangitav  saematerjal tuleb suures osas Venemaa saeveskitest, kes tänu kaasaegsele tehnoloogiale ja hästi toimivale sorteerimisele suudavad tagada nõutava kvaliteedi. Seetõttu on ka meie toodete üks peamisi müügiargumente kvaliteet.

Eksport

Valdav osa toodetest läheb eksporti. Ekspordime oma toodangut üle Euroopa (ligi kahekümnesse riiki), millest suurimad müügipiirkonnad on Suurbritannia, Saksamaa, Prantsusmaa, Holland, Skandinaaviamaad ja Soome. Väljaspool Euroopat on meie tooted jõudnud Lõuna-Koreasse, USA`sse, Jaapanisse ja Uus-Meremaale. Meie partneriteks/klientideks on nii suured importöörid, kaubandusketid kui ka interneti kaubamajad.

Missioon

Püüame olla oma tootevalikus võimalikult paindlikud, suudame vastu võtta ja lahendusi leida ka klientide spetsiifilisematele eritellimustele. Väärtustame  innovatiivset tootearendust, igal aastal oleme oma tootevalikusse lisanud uusi mudeleid.

Ettevõttel on FSC sertifikaat, püüame sertifitseeritud puidu osakaalu ka oma tootmistes pidevalt tõsta (tuginedes vastutustundlikule suhtumisele meie loodusvaradesse).

Kokkuvõte

Oleme ettevõte, kes kasutab oma töös kõrgkvaliteetset saematerjali, pakkudes ühe osana ka termotöödeldud puidust tooteid. Omame FSC sertifikaati. Meie juurest saab vajaliku teenuse iga klient- pakume innovatiivseid tootelahendusi ja personaalset lähenemist.

Ootame Teie kontakti!

Vesso Tamme
vesso@inmedias.ee

 

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

INMEDIAS RES OÜ tegevusaruanne 2022

Inmedias Res OÜ on ettevõte, mille põhitegevuseks on saematerjali ja valmistoodetud puitehitiste vahendamine. Ettevõtte peamised müügiartiklid hõlmavad saemater
ssb.ee
Inmedias Res OÜ on ettevõte, mille põhitegevuseks on saematerjali ja valmistoodetud puitehitiste vahendamine. Ettevõtte peamised müügiartiklid hõlmavad saematerjali, aiamaju, saunamaju ja palju muud. Ettevõtte 2022. aasta müügitulu oli muljetavaldav 14 710 742 eurot, millest 99% tulenes ostetud valmistoodangu ja saematerjalide vahendamisest. Selle aasta kasum oli 835 568 eurot. Võrreldes eelmise aastaga, kus müügitulu oli 16 286 627 eurot ja kasum 1 368 201 eurot, on ettevõtte tulu veidi langenud, kuid kasumlikkus on endiselt kõrge. Inmedias Res OÜ töötab väikese, kuid tõhusa meeskonnaga.

Quality Wooden Products For Every Garden

Quality  We are FSC certified and we have decades of experience in producing almost everything out wood so we know exactly what it takes to provide the best pri
ssb.ee
Quality We are FSC certified and we have decades of experience in producing almost everything out wood so we know exactly what it takes to provide the best price-quality ratio garden products. Innovation We are constantly spectating and researching the market and developing new modern eco-friendly products to keep up and even surpass the expetations of 21th century garden owner. Versatility We offer a very flexible service for our resellers by producing and combining all requested products into a one shipment by ourself – no need to purchase truckloads of same product.

Product Categories

Product categories Different sized barrel saunas from 160cm to 580cm in length with one or several seperated rooms. Many different variations, also from thermow
ssb.ee

About Us

About Us Inmedias Res OÜ is an Estonian company established in 2003, in the town of Tartu, Estonia. Our expertise is focused on providing a range of timber prod
ssb.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.