JALAKA INVEST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
JALAKA INVEST OÜ käibemaksuvõlg on aastatega hakanud oma elu elama ning tänaseks on intressid sellelt pea sama suured kui algne maksuvõlg.

 Asutatud: 2003. a

JALAKA INVEST OÜ maksuvõlg on hakanud oma elu elama

JALAKA INVEST OÜ käibemaksuvõlg on aastatega hakanud oma elu elama ning tänaseks on intressid sellelt pea sama suured kui algne maksuvõlg.
  • Asutatud: 2003. aastal
  • Ettevõtte juht:  Dmitri Tšerkassov
  • Maksuvõlg 2018. aasta märtsis: 833 898 eurot
  • Maksuvõla intress 2018. aasta märtsis: 826 559 eurot
Majandusaasta aruanded on jäänud esitamata alates 2013. aastast. Makse pole ettevõte tasunud vähemalt 4 aastat. Juba 2014. aastal leidis JALAKA INVEST OÜ ära märkimist Tartu maksuvõlglaste piinlikus edetabelis. Ettevõte on oma tegevusalaks märkinud kinnisvara halduse ja mootorikütuste hulgimüügi, kuid on müünud ka šokolaadi ja pagaritooteid. Kas allakäigus on süüdi magusaisu või rangemad tagatisnõuded? Pärast 2011. aasta seadusemuudatust jäi kütusemüüjatest Eestis alles vaid kolmandik. Kas ka JALAKA INVEST OÜ on üks neist, mis seepärast tegutsemise asemel vareseid vahtima hakkas? Või on tegemist ettevõtte juhi vanade kommetega, mis rahulikult elada ei lase? Nimelt tegi ettevõtte juht Dmitri Tšerkassov kütuseäris ilma ka omaaegse GSG Oili juhina – see firma aga kogus tuntust varjatud sidemetega skandaalse Vene nafta- ja gaasikompaniiga Sibur, kirjutab Tartu Ekspress. 2014. aasta  14. märtsil. Kas maksuvõla näol on tegemist pelgalt huvitavate numbritega tabelis või on ka lootust, et see ettevõte kunagi midagi maksma hakkab?

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.