FIXOR HOLDING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Omal ajal oli suur skandaal, kui Edgar Savisaarele ja tema pojale Erki Savisaarele kuulunud FIXOR HOLDING OÜ soetas kõnealuse, Keila-Joal asuva, maja turuhinnas

Edgar Savisaar kavatseb Laidoneri suvilast hotelli teha

Omal ajal oli suur skandaal, kui Edgar Savisaarele ja tema pojale Erki Savisaarele kuulunud FIXOR HOLDING OÜ soetas kõnealuse, Keila-Joal asuva, maja turuhinnast mitu korda odavamalt. Nüüd soovib Edgar Savisaar sellest majast butiikhotelli ehitada. Mis ärikeha hakkab aga hotelli tööd kordineerima? FIXOR HOLDING OÜ kuulub endiselt Edgarile ning Erki on selle juht, vaatame kuidas firmal on vahepeal läinud. Ei saa öelda, et just eriti hästi. FIXOR HOLDING OÜ alustas peaaegu 16 aastat tagasi, mil juhatuse liikmed Kirsti Ruben ja Rauno Kuber, seda juhtima hakkasid. Kirstil oli selleks ajaks ettevõtluskogemust ligikaudu 2 aastat ja Raunol 7 aastat. Viimase nelja aasta jooksul on ettevõte jäänud 93 041 euroga kahjumisse, tehes seejuures kõigest ca 20 000 eurot käivet. FIXOR HOLDING OÜ varad ja finantsid 2017. aastal
  • Kasumimarginaal: -3942 protsenti
  • Töötajate arv vähenes 1 töötaja võrra
  • Käive tõusis: 11 protsenti (210 eurot)
Üldiselt võib öelda, et firma pole juba ammu mingit märgatavat käivet teinud ning on stabiilselt kahjumit tootnud. Selles suhtes kuluks võibolla ühe hotelli majandamine tõesti marjaks ära? See on muidugi spekulatsioon. Kas FIXOR HOLDING OÜ hakkab hotelli majandama, pole teada. Vaatame aga kuidas on läinud Erki Savisaarel. FIXOR HOLDING OÜ juhatuse liige Erki Savisaar alustas äritegevusega juba 15 aastat tagasi, olles tol ajal 25-aastane. Kokku on ta aastate jooksul juhtinud 7 ettevõtet, millest täna on 2 ettevõtte juhatuses ja mõlemad on aktiivse majandustegevusega (sh.käibemaksukohuslased). Erki Savisaare kõigi seotud ettevõtete varad ja finantsid 2017. aastal:
  • Aktiivsete ettevõtete tööjõumaksud kokku: 250 430 eurot
  • Käibed kokku: 2 484 062 eurot
  • Kahjumid kokku: 538 609 eurot
  • Töötajad kokku: 51
  • Suurim palgamaksja: EESTI KESKERAKOND MTÜ
  • 2018 aasta prognooskäibed kokku kõikides: 1 000 eurot
Erki Savisaare juhitud endistest ettevõtetest, on täna kõige edukam DALMONDE OÜ. See ettevõte annab tööd 5-le inimesele ja teeb käivet 87 000 eurot (2018. aasta prognoos). Erki oli selles ettevõtes juhatuse liige 8 aastat tagasi, juhtides tol ajal ettevõtet kokku ligikaudu 6 aastat. Erkile kuulub ka MILJON PROJEKT OÜ, mille käive oli 2017. aastal keskmiselt 4778 eurot kuus. Mehe ettevõtluskarjäärist saate veelgi detailsema ülevaate, kui proovite Inforegistri täislahendust 14 päeva tasuta! Edgar on aga majandustegevusest olulisel määral taandunud. Ta on koos Kadri Simsoniga LÄHIAJALOO UURINGUTE INSTITUUT MTÜ juhatuses, kuid rohkem ettevõtteid mees hetkel ei juhi ning peale FIXOR HOLDING OÜ ühtegi firmat ta ei oma. Seetõttu võiks ju eeldada, et hotelliplaanid saavad just selle firmaga seotud olema, eks näis. Endise Tallinna linnapea plaanitavast hotellist saate lähemalt lugeda Postimehe vahendusel.   • Näita ennast Inforegistris - ainult sihitud vaatajad!  

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

FIXOR HOLDING OÜ tegevusaruanne 2022

Fixor Holding OÜ peamisteks tegevusvaldkondadeks on investeerimine ning kirjastamistegevus.  Aruandeaastal perioodil ettevõttel aktiivne majandustegevus puudus.
ssb.ee
Fixor Holding OÜ peamisteks tegevusvaldkondadeks on investeerimine ning kirjastamistegevus. Aruandeaastal perioodil ettevõttel aktiivne majandustegevus puudus. Oleme valmis investeerima ka uutesse projektidesse. Fixor Holding OÜ juhatus koosneb ühest liikmest, kellele aruandeperioodil tasu ei makstud ja muid soodustusi ei osutatud. Fixor Holding OÜ’l ei olnud 2022. aastal ühtegi töötajat. 2023 aasta jooksul ei ole toimunud olulisi sündmusi, mis võiksid mõjutada järgmiste majandusaastate tulemusi, kuid mis ei ole kajastatud 2022 majandusaasta aruandes.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.