BAKKERS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 538 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga komment

BAKKERS OÜ hetkeolukord

Juba 538 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Ettevõtte üldine iseloomustus.

Äriühing on loodud 2003. aasta 24. aprillil ja kantud äriregistrisse 15.05.2003. Alates 2008. aastast on Bakkers Accounting Systems OÜ uus ärinimi Bakkers OÜ. Ettevõtte põhitegevusalad on raamatupidamise teenus, koolitus kestusega kuni 6 kuud, majutus ja meelelahutusteenuse osutamine ning haljastuse ja maastiku hoolduse teenus.

Ettevõtte eesmärgiks on pakkuda pearaamatupidaja teenust keskmise suurusega ettevõtetele, kus on olemas administraator-raamatupidaja, kuid puudub pearaamatupidaja kvalifikatsiooniga inimene. Ettevõte koolitab välja administraator-raamatupidaja, loob toimiva majandusarvestuse süsteemi, tagab arvestuse järjepideva toimimise ja aruandluse. Lisaväärtusena pakub ettevõte nõustamisteenust nii finantsjuhtimise kui majandustarkvara arenduse vallas, tarkvaraalast koolitust, majandusarvestussüsteemide juurutamist ja vajadusel ka tarkvara tarnimist.

Turismiteenuse osas on ettevõtte eesmärk pakkuda klientidele suvekodus puhkamise võimalust, suviste puhkamisvõimaluste vahendusteenust ja pikemas perspektiivis kasvada meelelahutusürituste korraldajaks.

Aasta 2023 prognoos

BAKKERS OÜ on plaaninud 2023. aastal jätkata raamatupidamis- ja finantsteenuste, samuti koolitusteenuste pakkumist ning areneda konsultatsiooniteenuste turul. Ettevõte jätkab ka planeeritud aktiivse puhkuse teenuse pakkumiseks vajalike ruumide väljaehitamise ja korrastamisega. Haljasalade hoolduse ja korrashoiu teenusega seoses on kavandatud 2023. aastal jätkata istikute vahendusega ning planeeritud on arendada haljasalade kujundamise teenuseid.

Osaühingu peamiseks eesmärgiks 2023. majandusaastal on hoida saavutatud taset raamatupidamisteenuste turul ning püüda leida uusi perspektiivseid tegevusalasid ja turgusid.

Juhtimisorganid

Ettevõtte juhatus on 2008. aasta märtsist alates kahe liikmeline. Ettevõttel puudub nõukogu. Ettevõttel on neli eraisikust omanikku.

Juhatuse liikmetele ei makstud 2021. aastal töötasu.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.